Jacqueline Bisset van Michiel Folkers

Werkcode: 214 980 Kopieer de werkcode

Michiel Folkers profielfoto Dit popart portret van Jacqueline Bisset bestaat voornamelijk uit gescheurde straatposters die Michiel zelf van straat plukt. Daaraan is acrylverf en spuitbusverf toegevoegd wat zorgt voor een esthetisch en edgy geheel

Dit werk wordt aangeboden door Michiel Folkers

Michiel Folkers (or Gieler) was born in 1982 in Zeist, a small place near Utrecht in The Netherlands. In the nineties skateboarding and graffiti were common and popular pursuits in his neighborhood. He started experimenting with graffiti in the late nineties. For years, he remained active spraying letters on walls. When he got older, and more ‘mature’ and tired of the fights that are accompanied with graffiti, he was looking for something else and slowly graffiti evolved in street art. The friendlier en less illegal character of street art attracted Michiel above graffiti. Besides, working with stencils was a much better technique to get more details done better and faster.

In addition to coloring walls, Michiel began experimenting on canvas. He started by painting a series called ‘anti-heroes’. Focussed on B-listed celebrities / ‘famous’ people from Holland. “In popart everyone was painting Jim Morrison or Marilyn Monroe. So I thought it would be more striking to paint unpopular celebrities”. It worked, in a way that people started noticing his art, but nobody would hang a B-Listed actor from Holland on his or her wall.” The stencilling style was also over its peak in his opinion, and slowly he started experimenting with new different techniques, like collage.

Meer weten over Michiel Folkers?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Peter
Nederland
5 / 5

Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Michiel
Nederland
5 / 5

Hele fijne en snelle afhandeling. Bestelling was helaas vertraagd door de vakantieperiode van de productie, maar Werkaandemuur bood direct een alternatieve oplossing.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Vivianne
Nederland
5 / 5

Professioneel en mooi product.
Wijzigen waren geen probleem toen ik mijn schilderij al had besteld. Ze waren behulpzaam en stonden me vriendelijk te woord. Ook toen achteraf mijn adres niet klopte. Dat is allemaal goed opgelost. Het schilderij staat erg mooi aan de muur. Het programma om te bekijken of het schilderij mooi aan de muur staat, is erg handig. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van het schilderij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Henk
Nederland
5 / 5

Uitstekend
Mijn ervaring is zeer goed Snelle en goede handelingen Denken mee met de klant Niks is ze te veel Zeer vriendelijk personeel

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2022
Marjolein
Nederland
5 / 5

Op alle fronten, top!!
Echte topservice. Heel vaak heen en weer gemaild om te overleggen over een schilderij, om zo met hun advies tot de juiste keuze te komen. Alle mensen waren even vriendelijk, snel met reageren en niks was teveel gevraagd. Daarna ook nog geweldige service omdat er een hoekje van het schilderij losliet, en we meteen een nieuwe toegestuurd kregen. Echt top service met top mensen!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Maeike
Nederland
5 / 5

Service & prachtwerk
Ben prima geholpen tijdens het bestelproces, heel vriendelijk, persoonlijk en supersnel! Ik wilde een ander formaat dan standaard, kreeg direct een digitaal voorbeeld van de uitsnede. Ook kreeg ik ongevraagd advies over het materiaal, heel fijn! De foto is prachtig, was goed verpakt en was eenvoudig op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Barend Haas
Nederland
5 / 5

Al een paar heel goede ervaringen met deze organisatie gehad. Wij waren uiterst tevreden over de gang van zaken en het resultaat. Voor herhaling vatbaar.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2017
Tineke
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met Werk aan de muur.
Mooie prent op canvasdoek ,snelle verzending, keurig verpakt, mooie lijst. De kleuren zijn prachtig, valt absoluut niet tegen. Hangt heel mooi tegen onze muur. Helemaal tevreden !!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Marianne
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Ik zou iedereen dit bedrijf aanbevelen! Uitstekende snelle levering en een zeer betrouwbare en vriendelijke klantenservice. Ik ben zeer tevreden!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Björn en Bart
Nederland
5 / 5

Voldoet volledig aan onze hoge verwachtingen
Het gekozen werk en de afwerking zijn prachtig. De levering gebeurde met veel zorg. Een aanrader. Onze verhuis is binnenkort en dan krijgt het werk een plaats aan de muur. Iets om naar uit te kijken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Elvira
Nederland
5 / 5

Alles heel goed geregeld
Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Maddy
Nederland
4.5 / 5

Zeer tevreden over de service en het vervoer van het produkt.
Mijn eerste keuze ging niet door omdat Werk aan de muur zelf niet achter de kwaliteit stond. Ik ben op een prima manier benaderd om een nieuwe keuze te maken. Dat heb ik gedaan en het resultaat is geweldig. Goed ingepakt en op tijd gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit Popart kunstwerk Jacqueline Bisset van Michiel Folkers op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
139,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden