Nederlands strand bij zonsondergang van Arjan van Duijvenboden

Werkcode: 90 682 Kopieer de werkcode

Arjan van Duijvenboden profielfoto De Nederlandse kust is uniek zonder dat we het door hebben! Waar anders vind je grote, veilige stranden met een lengte van wel 200 kilometer? Met prachtig wit zand, droog en schoon onder je voeten.. Het enige wat ontbreekt zijn de palmbomen. Daarvoor in de plaats hebben we helmgras, wat zich heel goed standhoudt en zorgt voor een mooie en veilige kust.

Voor mij als fotograaf is het avondlicht van de Nederlandse kust absoluut onovertroffen. Dat begint een paar uur voor zonsondergang en houdt pas een uur er na op.

Deze foto geeft het frisse lentegevoel aan de kust weer, als de lucht nog heel helder en licht blauw is en het strand nog rustig.

Dit werk wordt aangeboden door Arjan van Duijvenboden

Ik, Arjan van Duijvenboden, ben een professioneel natuur- en landschapsfotograaf. Via de fotografie wil ik mensen laten delen in het gevoel wat je kan hebben in de natuur. Soms is dat een zomers genieten, soms een gevoel van uitwaaien en soms van verwondering. Mijn werk is altijd van hoge fotografische kwaliteit, anders verkoop ik het niet. Ik verkoop ook werk wat ik zelf print of handmatig controleer. Of in afwjkende maten, zoals 12 bij 4 meter! Alles kan...Als je dat wilt, neem dan even contact op via bijvoorbeeld mijn website.

Meer weten over Arjan van Duijvenboden?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.727 klanten geven ons een 4,7 / 5

    love life
    Nederland
    5 / 5

    Top mensen met goede adviezen, helpen ze snel en vakkundig, en een fantastische app waarmee je je juiste werk kan kiezen omdat je kan zien hoe dit eruit ziet op je muur. Je werk wordt goed verpakt en levering dag eerder dan was afgesproken in de eerste instantie.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2019
    Debbie Nieboer
    Nederland
    5 / 5

    Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
    jeffrey
    Nederland
    5 / 5

    goei service snel in huis helemaal top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2017
    Romy van Ree
    Nederland
    4.5 / 5

    Perfecte service!
    Pakket was kwijtgeraakt, toen is er gelijk een nieuw schilderij besteld door werk aan de muur en tussendoor werd ik elke keer netjes op de hoogte gehouden door de klantenservice. Het schilderij kwam binnen en was prachtig. Top service!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Petra
    Nederland
    5 / 5

    Superblij met ons nieuwe gedurfde kunstwerk aan de muur. Heeft zeer goed uitgepakt bij onze meubels, prachtige kwaliteit en perfect verzonden en ingepakt. Verder hele leuke updates over de maker en duidelijke tips over maten kiezen en ophangen. Voor herhaling vatbaar!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
    Sandra
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Prima

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
    René
    Nederland
    5 / 5

    Top kwaliteit!
    Superblij met kunstwerk. Goed advies gehad over het canvas doek en de afwerking aan de zijkanten. Verpakking is enorm stevig en hierdoor zal het vrijwel nooit beschadigen onderweg. Het was een klusje om het uit te pakken ;). Afwerking van het canvas is erg mooi, een soort zijdeglans. Geen typische canvas structuur te zien zoals je dat wel eens bij goedkopere versies ziet. Niet dat deze erg duur is. Prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Naomi
    Nederland
    5 / 5

    Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
    Ger
    Nederland
    4 / 5

    Prima gemaakt
    Ik had wat wensen die perfect zijn toegepast. Wat handig zou zijn is de bezorgtijd te vermelden.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
    wim Wijburg
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Ordering through the website was easy. The delivery time was in accordance with the message on the website. Very satisfied with my order. What could be better is the communication about the shipment. There wasn't. As a result, I was not home when it was delivered. Delivered to a neighbor, but that was not indicated. That could be better. (Original) Via website bestellen ging makkelijk. De levertijd was conform de melding op de website. Zeer tevreden over mijn bestelling. Wat beter kan is de communicatie over de verzending. Die was er niet. Daardoor was ik niet thuis toen het gebracht werd. Bij buurman bezorgd, maar dat werd niet aangegeven. Dat kan beter.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Menno
    Nederland
    5 / 5

    Zeer veel keus en het online advies van de medewerkers is helemaal top! Ben erg goed geholpen bij het zoeken naar een geschikt werk.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2018
    Eberhard
    Nederland
    5 / 5

    Er zit echt passie en inzet achter !!!
    Werk aan de Muur,...…….ik ken ze al jaren !!! Ze zijn gewoon goed !!! ====================

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Nederlands strand bij zonsondergang van Arjan van Duijvenboden op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
145,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden