Eendenkuikens van Ricardo Bouman

Werkcode: 153 329 Kopieer de werkcode

Ricardo Bouman profielfoto Een leuke en dynamische foto van jonge nieuwsgierige eendenkuikens op een houten steiger.
Het beeld is als Close-up gefotografeerd in kikvorsperspectief en heeft een mooie scherptediepte effect.

Dit werk wordt aangeboden door Ricardo Bouman

Ricardo Bouman is een grafisch ontwerper en allround-fotograaf.
Zijn fotografische collectie bestaat grotendeels uit reisfotografie en met name (berg)landschappen, stadsgezichten, nachtfotografie van skylines en dreigende weersomstandigheden.
Belangrijke factoren binnen zijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Als liefhebber van het weer, wolkenluchten en onweer, let hij altijd in het bijzonder op de weersomstandigheden en legt hij de spanning en dreiging vast van het moment. Ricardo bewerkt zijn foto's op kleur en contrast, maar op een manier waardoor de schoonheid van het onderwerp intact en realistisch blijft.
Ricardo fotografeert ook sfeerbeelden in zijn fotostudio. Denk aan Close-up foto's van Bloemen en Planten en sfeervolle 'Lay-flat' foto's met fruitsoorten, kruiden en specerijen in mooie composities.

Meer weten over Ricardo Bouman?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Peter Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Klasse hoe de kwaliteit, opvolging na de bestelling en levering zo vlekkeloos verlopen zijn.
Oeps, de marge voor de beginzin was een beetje kort, maar dan maak ik het hier maar goed. Wat ben ik blij als een kind dat Sinterklaas net op bezoek heeft gekregen en dat dankbaar alle cadeautjes begint uit te pakken. En er vooral van geniet. Toen ik mijn keurig verpakte pakket voorzichtig opende, zag ik beetje bij beetje de kracht en de rauwe puurheid dat dit canvasdoek voor mij uitstraalt. Ik ben zo een beetje een vintage-lover die niet zo houdt van 'gepolijste' kunst. Voor mij moet er iets menselijks in zitten, iets gedurfder dan mainstream en dat heb ik hierbij gevonden. Het past perfect in mijn gedurfde interieur dat heel veel zegt over wat ik belangrijk vind in mijn leven. Mag ik Stephanie nog even bedanken voor haar aangename, vriendelijke manier waarop ze mij per mail begeleid heeft naar mijn prachtige aankoop? Stephanie, zulke klasse waardeer ik ! Jou gedrevenheid geeft een extra toets aan de beleving van dit prachtig kunstwerk. (Heb overigens al meerdere complimentjes gekregen over mijn nieuwe 'muuraanwinst')! Lieve groetjes, Peter Van den Veyver

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Elvira Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Alles heel goed geregeld
Ik heb 2 keer een werk aan de muur gekocht. Ik ben echt heel erg tevreden. Vooral de goede communicatie valt gewoon op. Als ik een vraag had werd dit snel beantwoord. Heel vriendelijk en doeltreffend. Dat maak je lang niet altijd mee bij online winkels. Ook de lijsten zijn heel netjes verpakt als ze worden bezorgd. Nette ophang haken en ook mooie uitstraling En kleur van de afbeelding. Voldoet aan de verwachtingen. Kortom zeer tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2020
Anthony Clifford Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Werk aan de muur heeft boven verwachting een prachtig werk geleverd. Goede en vriendelijke service, uitstekende kwaliteit en een levering waar ik heel blij mee was. Een echte aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2017
Sivoservice Supplies & Advice Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Niets dan LOF. Inderdaad met hoofdletters. Prima service, vragen niet waarom, maar handelen zoals je het wenst. Niets is ze teveel en afspraak is afspraak van mij een dikke 10

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
Monique Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Snelle communicatie...meedenkend..geweldige service..mijn complimenten. Zeer blij met mn aankoop

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
Marianne Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

perfecto
Prachtige print op canvas van het kunstwerk wat ik had uitgezocht! Zeer mooi ingelijst, echt kwaliteitswerk! De app waarmee je van te voren kan zien hoe het gaat staan aan de muur en welke grootte het mooist uitkomt is super handig. De service is prima, je wordt goed op de hoogte gehouden gedurende het productieproces. Een minpunt vind ik wel de vervoerder (Packs) die het komt brengen...ik zag bij het uit de auto halen dat er niet heel voorzichtig met mijn pakket werd omgesprongen en bovendien was de buitenkant van de verpakking nat aan de zijkant, heeft waarschijnlijk in een nat depot gestaan? Gelukkig was mijn mooie kunstwerk zeer goed verpakt door werk aan de muur zodat het geen gevolgen had verder. Superblij met het kunstwerk wat nu aan mijn muur hangt!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Emiel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastisch!
Een hele mooie scherpe productie. Fantastisch!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Hanny Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Veel keus. Daardoor mooi werk kunnen kiezen geheel in juiste kleuren. Snelle levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2018
René Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en prima service. Foto op aluminium was zeer scherp, helder en mooi afgewerkt. Netjes verpakt en geleverd op de afgesproken datum.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2017
Arjan Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Ruime keuze en goede kwaliteit!
Voor een schilderij in het trappenhuis hebben we bij Werkaandemuur.nl een keuze gemaakt uit een zeer ruim aanbod. Prettige website, goede kwaliteit en de levering is goed verlopen. het schilderij hangt schitterend!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Rachelle de Wit Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goed geholpen door Styliste Fela, ze wist precies de juiste tips te geven. Het kunstwerk is precies groot genoeg en het eindresultaat mag er wezen. Mijn man en ik zijn dolenthousiast. De kwaliteit is boven verwachting goed en de medewerkers zeer behulpzaam en klantvriendelijk.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Rita Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Duidelijk, efficiënt, enthousiast, prachtig product. Kortom gewoon een goed bedrijf. Ik word er blij van

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2018

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit vogel kunstwerk Eendenkuikens van Ricardo Bouman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
176,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden