Onderdoorgang Rijksmuseum Amsterdam van Don Fonzarelli

Werkcode: 86 991 Kopieer de werkcode

Don Fonzarelli profielfoto De onderdoorgang van het Rijksmuseum in Amsterdam. Het 'fietstunneltje' geeft de mogelijkheid om direct van de Stadhouderskade naar het Museumplein te lopen en fietsen en is onlangs volledig vernieuwd opgeleverd.
Het Rijksmuseum Amsterdam, meestal Rijksmuseum genoemd, is het grootste en belangrijkste rijksmuseum van Nederland. Het ligt tussen de Stadhouderskade en het Museumplein in Amsterdam-Zuid en biedt in zijn ruim 200 zalen een overzicht van de Nederlandse kunst en geschiedenis. Het bekendste deel van de omvangrijke collectie bestaat uit werken van 17e-eeuwse Nederlandse meesters als Rembrandt, Vermeer en Hals. In het gebouw is tevens het Rijksprentenkabinet gevestigd. Het Rijksmuseum is eigendom van de Staat (Rijksgebouwendienst).

Een kunstwerk in de zo kenmerkende stijl van Don Fonzarelli. Scherpe lijnen, contrastrijk en met een welhaast serene uitstraling. Of het nu in kleur of zwart-wit is, het spat van het canvas, papier, aluminium, Xpozer, giclees et cetera. Of het gaat om een gracht in Amsterdam, een straat in Haarlem, een indruk van Antwerpen, Rotterdam, Utrecht, Delft, Alkmaar, Edam, een prachtig naakt, een uitzicht over een rivier, een dorp in de verte, zijn oeuvre is breed omvangrijk en breidt wekelijks uit. Met zijn camera?s trekt Don Fonzarelli er dagelijks op uit om te schrijven met licht en te jagen op de schoonheid in de wereld. Zijn werk is te verkrijgen via zijn website http://www.donfonzarelli.com maar ook middels de samenwerking met Werk Aan De Mu

Dit werk wordt aangeboden door Don Fonzarelli

Don Fonzarelli is een in Amsterdam geboren en getogen fotograaf en musicus.
Zijn werk behelst stadsgezichten, architectuur-, portret-, concert-, reportage-, candid- naakt- en fine art-fotografie.
De fotografie kenmerkt zich door hoge contrasten en scherpe lijnen, die zeker wat zijn stadsgezichten en architectuurfotografie betreft een pure en serene uitstraling geeft.
Op verzoek maakt hij een foto van bijvoorbeeld uw geboortehuis, de straat of het plein waar u opgroeide, de school die u bezocht, de plek waar u uw partner heeft ontmoet et cetera Dat is een geweldig cadeau voor uzelf of een familielid, een vriend, een kennis, collega, een jubilaris noem maar op. Een prachtige aanwinst voor ieder interieur; in de woon- of slaapkamer, op kantoor in de etalage van uw winkel et cetera.
Ook voor een portret, reportage of anderszins kunt u contact met hem opnemen.
VPublicaties en opdrachten voor: Anouk van Nes, Joe Satriani, Stuart Hamm, Jeff Campitelli, het Parool, Yamaha Music Co., Gerrie vd Kleij, Mylou Frencken, hotel Mr Jordaan, Carl Verheyen, John Mader, VT Wonen, Music Maker, Interface, Dave Marotta, AT5, Marco Minnemann, Mike, Keneally, Bryan Beller, Mirthe Bron en vele anderen.
Contact via don@donfonzarelli.com

Meer weten over Don Fonzarelli?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Eveline
Nederland
5 / 5

Prima verzorgd
Ik werd steeds op de hoogte gehouden . Leuk ook, de achtergrondinformatie over de maker.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Billy en Unice
Nederland
5 / 5

GEWELDIG.
Mijn ervaring met Team Werk aan de Muur is in 1 woord GEWELDIG. Altijd heel vriendelijk. Denken graag mee met de klant en houden ook rekening met specifieke wensen. Doen hun uiterste best ook voor speciale verzoeken betreft o.a. eerder leveren etc. Reageren ook meteen. Super. Heel graag tot een volgende keer. Billy en Unice

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019
Wilfred
Nederland
5 / 5

Uitstekende webwinkel!
Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
Riccardo
Nederland
5 / 5

De kwaliteit is echt top! Zowel de afruk van de foto als ook het materiaal om het op te hangen. Ik ben erg tevreden! Ook handig dat je met de app alles al op voorhand kunt uitproberen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Marjolein
Nederland
5 / 5

Goede service/contact/levering
De schilderijen (canvas) waren exact de kleur zoals weergegeven op de website. Wij zijn er blij mee.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2019
Fredérique
Nederland
5 / 5

Topservice
Het werk was zeer mooi en hoogstaand afgewerkt. Had gevraagd om een snelle levering, en dit werd tot in de puntjes geregeld.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Joke
Nederland
5 / 5

Geweldig!
Wat een enthousiaste en betrokken mensen werken bij de bedrijf.. Ze denken met je mee vanaf de bestelling tot aan de levering. Over het werk zelf ben ik ook zeer enthousiast. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Robbert Moree
Nederland
4 / 5

Plezierige ervaring, prima kwaliteit en fijn bestelproces.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023
Ype
Nederland
5 / 5

Prima verzorging
Vandaag is onze wanddecoratie bezorgd. Mooi in het frame en precies zoals het er op de website uit zag

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
RichardvdK
Nederland
5 / 5

Geweldig
Prachtige canvas werken en zeer snel en keurig verpakt afgeleverd !

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
U. Holwerda
Nederland
4.5 / 5

Mooie website, enorme keus, duidelijke uitleg over het afdrukken van een foto op verschillend materiaal. We hebben in eerste instantie een verkeerde foto op staal ontvangen maar dit is snel en correct opgelost, communicatie met Werk aan de Muur als zeer prettig ervaren en binnen een paar dagen mochten we het juiste kunstwerk ontvangen. We zijn heel erg blij met de keuze die we hebben gemaakt, is precies zoals we in gedachten hadden. Wat ons betreft is Werk aan de Muur een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Tineke
Nederland
5 / 5

geweldig
contact prima verzending, keurig eindresultaat precies zoals ik me had voorgesteld, wij zij er kei blij mee

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Onderdoorgang Rijksmuseum Amsterdam van Don Fonzarelli op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Shop nu met 10% korting
Nog 3 dagen en 7 uur geldig!

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
198,-179,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden
10% korting verrekend!