Ontwaken

Ontwaken van Teuni's Dreams of Reality

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Ontwaken van Teuni's Dreams of Reality

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Het Icarusblauwtje heeft de nacht doorgebracht op de grashalm. De avond ervoor was ik wezen kijken en zat het vlindertje op dezelfde plek. Ik kon hem de volgende morgen herkennen aan de kleine beschadiging aan zijn vleugel. De foto is gemaakt vanuit een laag standpunt waarbij de grassen een zachte omlijsting vormen door de beperkte scherptediepte op de vlinder. Als het vlindertje voldoende door de zon is opgewarmd zal hij wegvliegen.

Over Teuni's Dreams of Reality

Ik ben Teuni Stevense en heb als grootste hobby fotograferen, met macrofotografie als voorkeur. In de vakantie gaat de camera ook mee en dan concentreer ik me meer op landschappen of mooie steden. Daarnaast maak ik digitale fantasiebeelden door meerdere opnames te combineren met behulp van beeldbewerkingssoftware. Op mijn website http://www.teunistuin.net én http://www.500px.com/teuni staan nog meer foto's die (na overleg) ook in aanmerking kunnen komen voor een afdruk.

Alle werken