Oud roze magnolia (vierkant)

Oud roze magnolia (vierkant) van Arja Schrijver Fotografie

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Oud roze magnolia (vierkant) van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Detail van de prachtige bladeren van de magnolia, in oud roze. De foto is genomen op een avond eind april, in the golden hour, oftewel het gouden uur tegen zonsondergang. Het licht biedt dan een mooie warme gloed. En alhoewel dit geen typische gouden uur foto is met voornamelijk gele kleuren, geeft het zonlicht van achteren op de bladeren toch net dat beetje extra aan de foto.

Naast het spelen met licht, wilde ik de mooie vorm en zachte, gladde structuur van de bladeren benadrukken. Dat heb ik gedaan door in te zoomen en de foto uiteindelijk uit te snijden, waardoor er niets anders overblijft dan de vorm, structuur en kleur van de magnolia.

Deze foto leent zich ook goed om in andere kleuren afgedrukt te worden, vandaar dat de foto ook in blauw en in fris roze te verkrijgen is. Ook verkrijgbaar in rechthoekige versie.

Over Arja Schrijver Fotografie

Welkom in mijn shop bij Werk aan de Muur. Ik maak graag eenvoudige foto's met een serene sfeer. En niet alleen de natuur is daarbij een dankbaar onderwerp, ook een stad als Parijs of eenvoudige voorwerpen inspireren me tot het maken van sfeervolle, nostalgische en ook abstracte beelden. Bij mijn abstracte foto's daag ik de kijker uit om eens stil te staan bij wat je ziet. Een andere kijk biedt vaak een nieuw perspectief...

Alle werken