Panorama Porto vanaf de overkant richting de volkswijk Ribeira

Panorama Porto vanaf de overkant richting de volkswijk Ribeira van Peter Moerman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Panorama Porto vanaf de overkant richting de volkswijk Ribeira van Peter Moerman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Panorama Porto vanaf de overkant richting de volkswijk Ribeira. Dit panorama is opgebowud uit ca. 8 foto's en bevat daardoor veel meer detail dan een enkel beeld. De brug is ontworpen door een leerling van Gustav Eifel. De boten op de voorgrond werden vroeger gebruikt om de Portwijn van de landgoederen naar de pakhuizen te transporteren. tegenwoordig doen ze alleen nog dienst als toeristen trekker. Porto staat bekend om zijn Portwijnen

Over Peter Moerman

Peter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. Op zijn blog op de website http://www.petermoerman.nl doet hij regelmatig verslag van zijn activiteiten. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en regelmatig over fotografie te praten binnen de Fotogroep Zoetermeer waarvan hij lid is.

Alle werken