Paris - Tour Montparnasse

Paris - Tour Montparnasse van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Paris - Tour Montparnasse van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Deze foto met een uitzicht op Parijs heb ik gemaakt vanaf het terras van de Tour Montparnasse, augustus 2014.
De Tour Montparnasse telt 56 verdiepingen, is 209 meter hoog en staat in de wijk Montparnasse. Nadat je met een snelle lift naar de 56e verdieping bent gegaan, moet je nog drie trappen lopen om bij het terras te komen. Daar is het mogelijk om Parijs te bekijken van alle kanten en is goed te zien hoe mooi de stad 's avonds verlicht is.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en een afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 2 seconden en het diafragma f8.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken