Pigeon Point Lighthouse Close Up_USA

Pigeon Point Lighthouse Close Up_USA van Ricardo Bouman | Fotografie & Illustraties

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Pigeon Point Lighthouse Close Up_USA van Ricardo Bouman | Fotografie & Illustraties

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Als je het mooie stuk van tussen San Francisco en Santa Cruz op de Highway One (Pacific Coast Highway) aflegd, dan kom je vanzelf bij de vuurtoren van Pigeon Point. Pigeon Point is een mooie uitkijkpunt om even stil te staan en te genieten van de WestCoast tijdens een lange rit op de Highway One. Met een beetje geluk kom je dan ook nog wat zeeleeuwen tegen. Deze foto betreft een zwart-wit detailfoto van de vuurtoren van Pigeon Point.
Wilt u de gehele vuurtoren bekijken? Bekijk dan de foto genaamd: Pigeon Point Lighthouse.

Over Ricardo Bouman | Fotografie & Illustraties

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, hemel en gesteente, spelen vaak de hoofdrol. Waar ik bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is precies wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact. De fotobeelden vervolgens geschikt zijn voor on- en offline publicaties of als sfeervolle muurdecoratie. Bezoek eens mijn website voor mijn volledig portfolio en informatie: http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken