Pont-canal de Briare

Pont-canal de Briare van Fotografie Arthur van Leeuwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Pont-canal de Briare van Fotografie Arthur van Leeuwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in december!
Nog 22 dagen en 20 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Pont-canal de Briare:
De Briare aquaduct in de buurt van Châtillon-sur-Loire was, voor een lange tijd, de langste stalen kanaal aquaduct in de wereld. Het aquaduct is 662 meter lang [ 2 ] en verloor zijn titel van langste aquaduct aan de Magdeburg Water Bridge die kruist Elbe en is 918 meter lang. Het aquaduct is ontworpen door de ingenieurs Léonce-Abel Mazoyer en Charles Sigault. [ 3 ] De gemetselde landhoofden en pieren werden tussen 1890 en 1896 ingevuld door Gustave Eiffel en de stalen kanaal werd voltooid door Daydé & Pille van Creil . Het aquaduct werd ingehuldigd op 16 september 1896 met het overschrijden van de boot Aristide , die behoren tot Ernest Guingamp. Het kon de ontwikkeling van het vervoer naar het Freycinet meter tussen de Loire en de Seine, en is een geregistreerd historisch monument in Frankrijk.

Gezien vanuit het westen, met de noordkant en de structuur eronder
Het aquaduct is gebouwd op veertien pieren. Deze pijlers ondersteunen een enkele stalen balk op zijn beurt ondersteuning van een stalen kanaal, dat meer dan 13.000 ton water, 2,2 meter diep en 6 meter breed zodat boten met een 1,8 m ontwerp te steken bevat. De breedte van het aquaduct, jaagpaden inbegrepen, is 11,5 meter en de lengte is 662,7 meter. [ 4 ] Er is een lijn van standaard lampen aan elke kant van het aquaduct. Elk einde wordt gekenmerkt door twee sier kolommen in navolging van de Pont Alexandre III in Parijs . Acht sluizen maken het mogelijk om de waterleiding te legen bij er

Over Fotografie Arthur van Leeuwen

Arthur van Leeuwen werkt als zelfstandig fotograaf vanaf 1995 in Duiven, Gelderland. Hij fotografeert voornamelijk bruidsreportage's, portretten, bedrijfsfotografie, modellenfotografie, 360 gradenfotografie en landschapsfotografie. voor meer informatie kunnen jullie op mijn website: http://www.fotografievanleeuwen.nl. kijken.
Hebben jullie interesse om mij in te huren, kun je contact op mij opnemen via mijn website.

Alle werken