Pontoon

Pontoon van Cor Ritmeester

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Pontoon van Cor Ritmeester

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 30 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Dit ponton ligt op het strand van Arromanches. Het maakte in WO2 onderdeel uit van een grote kunstmatige haven, de zgn. Mulberryhaven bij Gold Beach. Bedoeld voor aanvoer van troepen en materieel. Naast dat het een zware storm tussen 19-22 juni heeft overleefd is ook na ruim 67 jaar het ponton nog grotendeels intact.

Over Cor Ritmeester

Ik ben al ruim 35 jaar bezig met fotografie. Begonnen zoals iedereen op film met een Oostduitse Praktica, later met Nikon en Hasselblad en sinds 2009 volledig digitaal. Er zijn veel onderwerpen die mij interesseren. Macro, landschap, urban, steden, wolken, ......., grenzeloos. Ik let veel op details en leg graag mijn eigen sfeer in de foto's middels bewerking in Lightroom en Photoshop.Dit geeft mijn waarneming van de werkelijkheid weer. Ik hoop dat er anderen zijn die in mijn werk ook een stukje herkenning zien. Laat eens horen wat je van mijn werk vindt. Je kunt mijn werk ook bekijken op http://www.corritmeester.nl.

Alle werken