ROTTERDAM De Hef & Erasmusbrug 14

ROTTERDAM De Hef & Erasmusbrug 14 van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

ROTTERDAM De Hef & Erasmusbrug 14 van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

De Hef en de Zwaan. Bijnamen voor de Hefbrug (1927) en de Erasmusbrug (1996) in Rotterdam. Over de hefspoorbrug rijden al sinds 1993 geen treinen meer, die gaan sindsdien door de Willemsspoortunnel. Op de fotoserie zien we telkens tevens de 139 meter hoge asymmetrische stalen pyloon met de knik erin die de Erasmusbrug zo herkenbaar maakt. [EOS1dMrkIV|1/160s + 200mm|f13,5]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken