Regenboog bloem

Regenboog bloem van Harry Stok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Regenboog bloem van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

beeld van een regenboog bloem. Dit is nieuwe snijbloem van de familie Dalia welke voor het eerst in Duitsland dit jaar is gezien.
De opname is gemaakt met een Nikon D5300 camera en daarop een 18 mm lens. De omzetting naar een art is gedaan in Photoshop. met de nadruk op het centrum en pastel afloop naar de hoeken.

U kunt natuurlijk ook op andere materialen dan hier worden aangegeven printen, neem daarvoor direct contact op met de maker zelf op info@studio97.nl
Zoals Forex een prachtige schuimbasis met matte bovenlaag. Licht en makkelijk op te hangen tot 90 x 60 cm.

Over Harry Stok

Freelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren. Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf. Bezit een Nikon D5300 camera. De volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm Complete studio in mobiel als vast, met zowel flits installatie als vaste daglicht verlichting. Daarbij is ook Green screen mogelijk.Als software gebruik ik veel: Photoshop CC2017 + Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), Photomatix Pro en vele andere.

Alle werken