Relaxed

Relaxed van Gerton Peters

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Relaxed van Gerton Peters

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Door de rust op en rond Plas 5 voelen de Exmoor pony's zich goed thuis in dit stuk natuur en kunnen relaxed rondhangen op hun eilandje. Plas 5 is onderdeel van de Kraijenbergse plassen bij Cuijk. Dit stuk is puur natuur terwijl aan de andere zijde de voorzieningen voor recreatie zijn gemaakt. De wolken gespiegeld in de plas met de pony's die relaxed genieten maakte dit plaatje..

Over Gerton Peters

Fotografie is voor mij pure hobby en ik ben pas begin 2012 beginnen te werken met een spiegelreflexcamera. In eerste instantie ben ik gaan fotograferen om buiten in de natuur te kunnen zijn, wat je ook wel terugziet in mijn platen, maar het virus greep snel om zich heen en ben me meer gaan verdiepen in landschapsfotografie. Ik kan genieten van de heerlijke Hollandse luchten en uitzichten. De meeste van mijn foto?s zijn gemaakt in het oostelijk deel van de provincie Noor-Brabant met af en toe een uitschieter naar Noord-Limburg en het gebied van Maas en Waal in Gelderland.

Alle werken