Rijksmuseum Amsterdam

Rijksmuseum Amsterdam van Yuri Koole

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Rijksmuseum Amsterdam van Yuri Koole

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Een vectorart versie van het Rijksmuseum.

Over Yuri Koole

Yuri Koole (33), Grafisch Ontwerper uit Haarlem. Ruim 10 jaar geleden, tijdens zijn studie Industrieel Product Ontwerp, maakte hij kennis met het vak en sindsdien heeft het hem niet meer losgelaten. De eerste jaren heeft Yuri als autodidact ervaring en kennis opgedaan. Later heeft hij de studie Grafisch Ontwerpen aan het Media College in Amsterdam gevolgd.

Binnen de grafische vormgeving kan Yuri zijn passie voor architectuur, interieur en product design helemaal kwijt. Zijn werk heeft veelal een illustratief- en sterk grafisch karakter, het is opgebouwd uit duidelijke vormen en op een doordachte en uitgemeten manier samengesteld.

Het mooiste is, zegt hij zelf, dat werken niet als verplichting voelt. Het is een manier om inspiratie die hij opgedaan heeft, samen met de behoefte om te creëren, tot uiting te laten komen in ontwerpen die functioneren en waar je blij van wordt.

Alle werken