Rolleiflex baby Grey 4x4

Rolleiflex baby Grey 4x4 van Rob van der Teen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Rolleiflex baby Grey 4x4 van Rob van der Teen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Rollei is bekend geworden met twee-oog spiegelreflexcamera's, de Rolleiflex-serie, die in de jaren '50 en '60 zeer populair was. Het bedrijf maakte voornamelijk middenformaat camera's, hoeweel er ook enkele bekende kleinbeeldcamera's gemaakt werden (zoals de Rollei 35). Een andere ontwikkeling van het bedrijf was een zwart-witfilm waarvan de gevoeligheid niet van tevoren vastligt, maar bepaald kan worden bij de ontwikkeling van de film.

Over Rob van der Teen

Nadat ik de opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam had afgerond ben ik begonnen als zeef- en offsetdrukker en vervolgens maakte ik carrière als dtp-er/Ctp-er, grafisch vormgever en fotograaf. Ik werkte aan projecten voor bedrijven, non-profitorganisaties, vormgevings- en reclamebureau's. Hier ben ik mij gaan gespecialiseren in digitale toepassingen van beeld en een passie ontwikkeld voor de kracht van beeld en wat je er mee kunt bereiken. Ervaringen met druktechnieken, printen en plotten zijn mij niet onbekend en zal daar ook in adviseren. Neem vrijblijvend contact op voor informatie of vragen. Ik maak ook werken in opdracht van schets of een idee. Neem gerust eens contact op met:

Voorop Fotografie & Ontwerp

Rob van der Teen
06-14 88 99 55
rob@vooropfotografie.nl

Alle werken