Romantiek in Powerscourt Gardens

Romantiek in Powerscourt Gardens van Eddo Kloosterman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Romantiek in Powerscourt Gardens van Eddo Kloosterman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

In een miezerregen kijkt dit stel geïnteresseerd naar deze 'Pepperpot' toren in de Powerscourt Gardens (Wicklow, Ierland). De toren schijnt gebouwd te zijn naar het ontwerp van de 3de pepermolen van Lady Wingfield, de vrouw van de 7de viscount van Powerscourt. (bron: http://en.wikipedia.org/wiki/Powerscourt_Estate)

Over Eddo Kloosterman

Eddo's passie voor reizen, kajakken, (lig)fietsvakanties, expedities en fotografie hebben hem de wereld rond gebracht. Gespecialiseerd in buitensport-, reis- en landschapsfotografie, Eddo maakt rauwe en pakkende foto's van wandelaars, kajakkers, kanoërs, (lig)fietsers, en hun eigen, ruige omgevingen.
Meestal balancerend tussen deelnemen aan een buitensport-activiteit en het als fotograaf documenteren van de inspanningen van deelnemende atleten, wat terugkomt in een uniek perspectief van de buitensport in meestal prachtige landschappen.

Alle werken