Rotterdam Panorama z/w

Rotterdam Panorama z/w van Peter Moerman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Rotterdam Panorama z/w van Peter Moerman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

vanaf de Maasoever heb je een schitterend uitzicht op de skyline van Rotterdam. De Erasmusbrug, De Rotterdam van Koolhaas, De HAL terminal, hotel New York, alles is in beeld gebracht in deze panorama die is samengesteld uit meerdere beelden. De foto is in de avond gemaakt met de ondergaande zon op de brug en de gebouwen. De afwerking is in zwart/wit. Er is ook een versie in duotone geel en blauw, die geeft een speciale sfeer.

Over Peter Moerman

Peter Moerman is een professionele amateurfotograaf die naast zijn reguliere werk als installatieadviseur de fotografie zowel als hobby als beroep uitoefent. De invloeden die hij opdoet als technisch adviseur in de bouwwereld komen terug in zijn voorliefde voor architectuurfotografie. Naast deze tak van de fotografie is hij een alleseter die ook graag mensen en de natuur op de foto zet. Op zijn blog op de website http://www.petermoerman.nl doet hij regelmatig verslag van zijn activiteiten. Inspiratie doet hij op door het werk van andere fotografen te bekijken en regelmatig over fotografie te praten binnen de Fotogroep Zoetermeer waarvan hij lid is.

Alle werken