Schaapskudde in Nieuw Zeeland

Schaapskudde in Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie & Illustraties

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Schaapskudde in Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Fotografie & Illustraties

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Soms komt het onderwerp letterlijk aangelopen. En dit is precies wat er gebeurde tijdens een mooie autorit van Milford Sound terug naar Te Anau in het westen van Nieuw Zeeland. Plotseling moest ik onderweg stoppen omdat er een schaapskudde voorbij kwam. Ik aarzelde geen moment en pakte meteen mn camera en schoot deze mooie foto. De foto laat meteen zien waar Nieuw Zeeland voor staat. Namelijk veel schapen, adembenemende landschappen met prachtige kleurcontrasten en afwisselende structuren. Deze panoramafoto bevat contrasterende kleuren en een fraaie vlakverdeling binnen een compositie dat bestaat uit een schaapskudde op de voorgrond, een groene heuvellandschap in het midden en het ruige gebergte als achtergrond.

Over Ricardo Bouman | Fotografie & Illustraties

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, hemel en gesteente, spelen vaak de hoofdrol. Waar ik bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is precies wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact. De fotobeelden vervolgens geschikt zijn voor on- en offline publicaties of als sfeervolle muurdecoratie. Bezoek eens mijn website voor mijn volledig portfolio en informatie: http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken