Schotse Hooglanders in het water

Schotse Hooglanders in het water van Fotografie Arthur van Leeuwen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Schotse Hooglanders in het water van Fotografie Arthur van Leeuwen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in december!
Nog 28 dagen en 4 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

In 1994 hebben we onze eerste Schotse Hooglanders gekocht. Ze begrazen verschillende eilanden in het Nationaal Park de Biesbosch die wij pachten van Staatsbosbeheer. En zo helpen ze mee aan het beheer van de Biesbosch. De kudde is inmiddels uitgegroeid tot circa 150 dieren, waarvan er ruim 100 geadopteerd zijn door onze adoptievrienden.

De Schotse Hooglander, ook wel Highland Cow genoemd, komt oorspronkelijk uit Schotland. Het is een relatief klein runderras dat meestal roodbruin van kleur is. Maar naast de roodbruine dieren komen ook zwarte, blonde en soms witte dieren voor. De kleur van de vacht kan zelfs gedurende de eerste levensjaren veranderen. De lange haren van de Schotse Hooglander hangen vaak voor de ogen, zeker als hij zijn wintervacht heeft. In het voorjaar verliest hij deze langharige wintervacht en komt er een kortharige zomervacht voor in de plaats. Om in het najaar weer uit te groeien tot een langharige wintervacht. De buitenste laag haar vormt een bescherming tegen de nattigheid. De binnenste beharing is erg zacht en zorgt voor warmte. Door deze warme vacht kunnen onze dieren het hele jaar door op de verschillende eilanden in de Biesbosch blijven. Ze kunnen zelfs tegen temperaturen tot -30 graden. Hitte kunnen ze wel slecht verdragen, ze hebben dan echt een schaduwplek nodig of water waarin ze kunnen afkoelen. Ze zijn daarom in de zomer ook regelmatig in de wateren van de Biesbosch te vinden.

Over Fotografie Arthur van Leeuwen

Arthur van Leeuwen werkt als zelfstandig fotograaf vanaf 1995 in Duiven, Gelderland. Hij fotografeert voornamelijk bruidsreportage's, portretten, bedrijfsfotografie, modellenfotografie, 360 gradenfotografie en landschapsfotografie. voor meer informatie kunnen jullie op mijn website: http://www.fotografievanleeuwen.nl. kijken.
Hebben jullie interesse om mij in te huren, kun je contact op mij opnemen via mijn website.

Alle werken