Skyline Rotterdam in the Blue Hour - Part two

Skyline Rotterdam in the Blue Hour - Part two van Tux Photography

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Skyline Rotterdam in the Blue Hour - Part two van Tux Photography

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Deze foto van de Wilhelminapier en de Erasmusbrug in Rotterdam is genomen net na zonsondergang in het blauwe uurtje, februari 2014.
De Wilhelminapier is vernoemd naar koningin Wilhelmina. Op deze pier zijn een aantal imposante gebouwen te zien. Voorbeelden hiervan zijn een grote woontoren, het World Port Center, Hotel New York en de KPN toren.
De Erasmusbrug is opgeleverd in 1996 en bevindt zich bij de rivier de Nieuwe Maas. De brug verbindt de Kop van Zuid met het centrum. De brug is ruim 800 meter lang en het hoogste punt is 139 meter.
De foto is gemaakt met behulp van een statief en afstandsbediening. De gehanteerde sluitertijd is 61 seconden en het diafragma f14.

Over Tux Photography

Leuk dat u mijn shop bezoekt! Fotograferen is een van mijn grootste passies. De mooie dingen die ik zie, leg ik graag vast. En dát wil ik graag delen met anderen. Naast de foto's in deze shop heb ik op http://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Alle werken