Slangen Tempel | Maleisië | Penang

Slangen Tempel | Maleisië | Penang van Steven Dijkshoorn

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Slangen Tempel | Maleisië | Penang van Steven Dijkshoorn

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

De Tempel van de Azuurblauwe Wolk of beter bekend als de Snake Temple (Fu Xing Gong) is in 1850 gebouwd ter herinnering aan een boeddhistische monnik genaamd Chor Soo Kong (Qing Shui Zu Shi). Hij was een monnik met helende krachten. Het verhaal gaat dat toen de tempel gereed was, de slangen uit de nabij gelegen jungle de tempel als veilig onderdak gebruikten. Sindsdien zijn ze er nooit meer vertrokken. Later werden slangen die door gebouwing hun leefgebied moesten verlaten ook gevangen en naar de tempel gebracht.

Over Steven Dijkshoorn

Steven Dijkshoorn is in eerste instantie aan de slag gegaan met zijn grafische ontwerpen ter zelfpromotie. Hij wilde zijn creativiteit kwijt en naamsbekendheidcreëren door een goed online portfolio neer te zetten? In mijn ogen kun je dat het beste doen middels vrij werk; dat wat je echt zelf wilt maken, en niet wat je vanuit een bedrijf of klant maakt, vormt de beste portfolio?, aldus Steven. Zodoende kwam hij bij graphic design terecht. Hierin kun jeje eigen stijl etaleren en je creativiteit kwijt. Zijn creaties zijn te bestellen op canvasdoek als wanddecoratie.Opdrachten voor klanten vindt Steven niet min-der leuk, omdat er meer uitdaging zit om een bepaalde vraagstelling te vertalen naar een creatieve oplossing. Steven is opgeleid als multi-mediaproducer en grafisch intermediair. Hij deed deze opleidingen volgens eigen zeggen, om een grafisch duizendpoot te worden.

Alle werken