Spaanse margriet met waterdruppel

Spaanse margriet met waterdruppel van Kok and Kok

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Spaanse margriet met waterdruppel van Kok and Kok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

De Spaanse margriet (Osteospermum ecklonis, basioniem: Dimorphotheca ecklonis) is een uit Zuid-Afrika afkomstige plant, die in Nederland als eenjarige tuinplant wordt verkocht. Het geslacht Osteospermum bevat meer soorten en behoort tot de composietenfamilie. De bloemen zijn wisselend van kleur, variërend van (crème)wit, geel, roze, oranje naar paars. Ook de vorm van de bloemen varieert. Bij sommige rassen lijken de bloemblaadjes op eigen steeltjes te staan. De Spaanse margriet is eigenlijk een vaste plant. De basis van de stam kan verhouten. De plant kan bij optimale omstandigheden 1 meter hoog worden, maar blijft vaak veel lager. De Spaanse margriet wordt ook wel veldster of kaapse margriet genoemd, en in het Afrikaans jakkalsbos, Vanstadensrivier madeliefie of Sondagsrivier madeliefie. Op deze foto ligt er een waterdruppel op de bloem.

Over Kok and Kok

Kok en Kok vormen een duo dat samen een camera deelt. Door hun verschillende interesses staat er een breed scala van werk in deze shop.

Alle werken