Spoorweg overgang in blauwe gloed

Spoorweg overgang in blauwe gloed van Toekie -Art

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Spoorweg overgang in blauwe gloed van Toekie -Art

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 30 dagen en 19 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Spoorweg overgang in blauwe gloed

Deze foto is gemaakt en bewerkt door Toekie-Art. Toekie-art is een nieuwe galerie opgezet om een breed publiek kennis te laten maken met hedendaagse kunst gecreerd door de inmiddels internationaal bekende kunstenaar, fotograaf en kledingontwerper Eric Meeder (werkend onder de naam Toekie).
Via zijn website toekie-art.com kunt u nog meer werken van hem vinden. Toekie-Art is een nieuwe galerie opgezet om een breed publiek kennis te laten maken met hedendaagse kunst gecreerd door Toekie. De schilderijen zijn op afspraak te bekijken in onze galerie. Hier zijn ze ook te koop.

Natuurlijk bestaat er ook de mogelijkheid om schilderijen te huren. Voor slechts een gering bedrag per maand heeft u dan al een kunstwerk aan de muur. Zowel prive als voor het bedrijfsleven. Tevens kunnen wij op verzoek ook een kunstwerk voor u maken. Hierbij kunt u kleuren, stijl en thema aangeven. Zo wordt een kunstwerk een heel persoonlijk cadeau.Wij vernemen graag van u waar

Over Toekie -Art

Toekie-Art is een nieuwe galerie opgezet om een breed publiek kennis te laten maken met hedendaagse kunst gecreëerd door de inmiddels internationaal bekende kunstenaar, fotograaf en kledingontwerper Eric Meeder (werkend onder de naam Toekie). Meer info en meer kunstwerken staan op http://www.toekie-art.com. Hier kunt u ook contact met mij opnemen.

Alle werken