Storm bij Mizen Head (IE)

Storm bij Mizen Head (IE) van Eddo Kloosterman

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Storm bij Mizen Head (IE) van Eddo Kloosterman

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Tijdens een vakantie in Ierland kwam ik langs Mizen Head, waar door het extreme weer van die paar dagen enorme golven op de kliffen klapten.
Mizen Head zelf wordt regelmatig aangegeven als meest zuidelijke punt van Ierland, maar die eer is weggegeven voor Brow Head. Op Mizen Head staat een vuurtoren en een radio-signaal station, waarvan de laatste tegenwoordig als museum is ingericht.

Over Eddo Kloosterman

Eddo's passie voor reizen, kajakken, (lig)fietsvakanties, expedities en fotografie hebben hem de wereld rond gebracht. Gespecialiseerd in buitensport-, reis- en landschapsfotografie, Eddo maakt rauwe en pakkende foto's van wandelaars, kajakkers, kanoërs, (lig)fietsers, en hun eigen, ruige omgevingen.
Meestal balancerend tussen deelnemen aan een buitensport-activiteit en het als fotograaf documenteren van de inspanningen van deelnemende atleten, wat terugkomt in een uniek perspectief van de buitensport in meestal prachtige landschappen.

Alle werken