Strandpalen in Domburg

Strandpalen in Domburg van Jacqueline Lodder

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Strandpalen in Domburg van Jacqueline Lodder

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 30 dagen en 15 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Deze strandpalen, gefotografeerd onder een prachtig wolkendek, zijn te vinden in de badplaats Domburg, een plek waar veel mensen komen om vakantie te vieren. Domburg ligt aan de west-kust in de nederlandse provincie Zeeland en is gelegen op het voormalige eiland Walcheren en behoort tot de gemeente Veere. Domburg staat bekend als kuuroord en nog steeds komen er vele badgasten. In 1886 bracht dr. Mezger zijn eerste bezoek aan Domburg. Deze man had als arts en masseur een grote reputatie verworven en wordt gezien als een belangrijke grondlegger van de fysiotherapie. Door zijn Middelburgse echtgenote kwam hij in Domburg terecht. De kwaliteiten van Domburg en zijn zeewater brachten de dokter hier. Ook kwamen er vanwege de speciale lichtval kunstenaars op het dorpje af zoals de bekende schilder Piet Mondriaan, die vooral veel schetsen maakte van de zee en het kerkje.

Over Jacqueline Lodder

Welkom en neem rustig een kijkje op deze site. Ik fotografeer graag mooie plekjes en details van, voor mij, in het oog springende onderwerpen. Ik kijk veel rond terwijl ik mij verplaats en zie aan de lopende band mooie plaatjes. Ik hoop zeker dat er wat voor je bij zit. Zo niet, keer dan nog eens terug want wie weet staat er een volgende keer wel iets moois bij.

Alle werken