Sunset @ Lake Titicaca (Peru) van Tux Photography

Werkcode: 102 329 Kopieer de werkcode

Tux Photography profielfoto Deze foto van een zonsondergang op het Titicacameer heb ik gemaakt tijdens een rondreis in Peru, mei 2014.
Tijdens mijn reis in Peru verbleven we een aantal dagen op het eiland Amantani dat ligt in het Titicacameer. We 'woonden' bij traditionele families en dat was een mooie beleving. Het contact met deze mensen was erg mooi. Nadat we 's middags een aantal volleybal wedstrijden hadden gespeeld met de lokale mensen (op 3800 meter hoogte), konden we de zonsondergang gaan bekijken. Ik ben toen samen met een reisgenoot een stuk naar beneden gelopen om een vrije compositie te kunnen krijgen.
De foto is gemaakt met behulp van een statief, afstandsbediening en een 10-stops grijsfilter. De gehanteerde sluitertijd is 65 seconden en het diafragma f11.

Dit werk wordt aangeboden door Tux Photography

Als fotograaf heb ik een grote passie voor het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zowel in Nederland als ver daar buiten. Overdag en vooral in de avond probeer ik sfeervolle opnames te maken van stadslandschappen en landschappen. Dat is mijn grootste passie. Foto's geven mij een herinnering aan een mooie plek en ik vind het heerlijk om weg te dromen bij een foto. Mijn passie voor fotografie wil ik graag delen door middel van sfeervolle foto's. En door kwalitatieve fotoproducten in deze webshop. Zodat u ook dat fijne gevoel, die sfeer of ontspanning kunt ervaren. En daarmee uw woongenot kunt vergroten of een werkplek sfeervoller kunt maken.

Naast de foto's in deze shop heb ik op https://tuxphotography.com een groot aantal andere foto's staan. Mocht daar een foto tussen zitten waar u interesse in heeft, stuur dan gerust een e-mail naar info @ tuxphotography .com (zonder spaties). Kijk ook eens in mijn andere shop: https://shop.tuxphotography.com/ :-)

Meer weten over Tux Photography?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Astrid van Zuijlen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Kwaliteit en service
De afdruk op linnen ziet er geweldig uit, levering netjes op tijd, goed verpakt en aandacht voor de klant, regelmatig een tussentijds bericht.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Diane Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooie reproducties op canvas.
Vlotte bestelling, snelle levering, mooi eindproduct. Een aanrader. Wij laten ze achteraf inkaderen bij onze eigen lijstenmaker, om een meer gepersonaliseerde afwerking te bekomen. De foto’s volgen dus pas binnenkort.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2020
Floor Brill-Goedhart Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige kunstfoto's op verschillende materialen af te drukken

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2022
Marianne Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtige werken en zeer goede kwaliteit
Prachtige werken en zeer goede kwaliteit. Bereikbaarheid van de Klantenservice erg goed en vriendelijk.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2021
Nadia Graulus Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
Ciska Postema Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We zijn heel blij met het werk aan de muur gedrukt op doek. Als je uitgekeken bent op het werk is deze makkelijk te verwisselen voor iets anders. Je hoeft geen nieuwe lijst aan te schaffen.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2022
Harry Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

goed en communicatie prima
makkelijk en goed ingelicht.. omschrijving etc.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Ronald Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Top service!
Erg goede bezorg service! Bij aankomst van het eerste schilderij was de doos beschadigd. Dit kwam de bezorger zelf melden aan de deur. Samen hebben we gekeken als het schilderij ook beschadigd was. En die was inderdaad wat beschadigd. Dit vond hij zelf ook onacceptabel. De bezorger kende de mensen van werkaandemuur goed en hij zou regelen dat we een nieuwe kregen. En een paar dagen later werd er een nieuwe bezorgd zonder er ook maar iets te voor te doen. Pure klasse! Het schilderij ziet er ook top uit en alles wordt netjes afgewerkt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2022
Leon Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goede service en je krijgt gewoon wat je vraagt.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019
Evelyn Smith Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

super service, een aanrader

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
Riccardo Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

De kwaliteit is echt top! Zowel de afruk van de foto als ook het materiaal om het op te hangen. Ik ben erg tevreden! Ook handig dat je met de app alles al op voorhand kunt uitproberen!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Karin van Ess Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Precies zoals ik het uitgezocht had!
Staat erg mooi aan de muur,hebben de muur laten schilderen zoals op VT wonen ,uitzending Amersfoort, monumentaal pand. We zijn er heel blij mee !! Bedankt!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in augustus 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit landschapskunstwerk Sunset @ Lake Titicaca (Peru) van Tux Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
141,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden