Sydney Skyline - Panorama

Sydney Skyline - Panorama van Ricardo Bouman | Foto en Design

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Sydney Skyline - Panorama van Ricardo Bouman | Foto en Design

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Dit was mijn uitzicht op 31 december 2012....Niet slecht he? Na 5 weken in Nieuw Zeeland ge-roadtripped te hebben ben ik een weekje in Sydney voor een bijzondere citytrip. Vandaag nam ik de ferry van Quay naar Cremorne Point. Het Sydney Opera House zat al overvol met toeristen die hun plekje verdedigden in de brandende zon.
De ferrytocht naar Cremorne Point duurde maar 5 minuutjes, maar in die korte tijd schoot ik tientallen fotos van het Sydney Opera House en de Sydney Harbour Bridge en de Sydney Central Business District.
Wat een schitterende bouwwerken!
Eenmaal bij Cremorne Point was het zoeken naar een mooie plekje om de komende uren te verblijven. Alles zat al overvol toeristen en studenten die de beste stukjes gras met een mooi uitzicht al hadden bezet. Niet eens zo gek ver van de drukte schoot ik de bosjes in...en daar was het..het perfecte uitzicht! En nog in de schaduw ook.
Er zaten een paar gezellige mensen om me heen die hetzelfde stekkie hadden ontdekt. Fransen, Canadezen en Engelse toeristen maar vreemdgenoeg geen Australiër te bekennen :)
Later in de middag werd het even iets minder leuk toen de hete zon vol in mn gezicht scheen. Maar de zonsondergang maakte alles weer goed (zie foto: Zonsondergang in Sydney).
Middernacht barste het vuurwerkspektakel los wat naar mijn idee wel iets langer had mogen duren. Om 4 uur snachts lag ik weer op één oor in het appartement in Surry Hills.

Over Ricardo Bouman | Foto en Design

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met (verre) reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteente, spelen de hoofdrol. Waar ik altijd in het bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De bewerkte fotobeelden zijn vervolgens geschikt zijn voor on- en offline media zoals broches en websites maar uiteraard ook als sfeervolle muurdecoratie. Wilt u maximale kleur en scherpte uit mijn fotobeelden aan uw muur hebben? Dan raad ik u "Xpozer" aan als materiaalkeuze. http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken