Sydney Skyline

Sydney Skyline van Ricardo Bouman | Foto en Design

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Sydney Skyline van Ricardo Bouman | Foto en Design

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Sydney Skyline
Een kleurrijke nachtfoto van de Volledige Skyline van Sydney met een imposante en dynamische compositie. De foto is gefotografeerd met een lichtsterke groothoeklens waardoor de volledige skyline zichtbaar is op deze panoramafoto (in tegenstelling tot vele andere fotobeelden met de soortgelijke naam). Op deze foto ziet u links in beeld de Sydney Opera House, rechts in beeld de imposante Sydney Harbour Bridge met zijn stralende lampen en in het midden van het beeld ziet u de hoge wolkenkrabbers van het zakendistrict in de wijk Quay. De felle, scherpe en kleurrijke stadslichten met zijn warme en koude kleurcontrasten en kleurreflecties in het water, zorgen ervoor dat deze imposante skylinefoto een bijzondere eyecatcher zal worden op uw muur. De foto is geschoten met een lange sluitertijd waardoor er beweging in de lucht zit en alle stadslichten en reflecties in het water een belangrijke alsook een kleurrijke rol spelen in het algehele fotobeeld. Deze skyline van Sydney zal van je muur afspatten!

Over Ricardo Bouman | Foto en Design

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met (verre) reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteente, spelen de hoofdrol. Waar ik altijd in het bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De bewerkte fotobeelden zijn vervolgens geschikt zijn voor on- en offline media zoals broches en websites maar uiteraard ook als sfeervolle muurdecoratie. Wilt u maximale kleur en scherpte uit mijn fotobeelden aan uw muur hebben? Dan raad ik u "Xpozer" aan als materiaalkeuze. http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken