Tapioca farm.

Tapioca farm. van Renzo Gerritsen

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Tapioca farm. van Renzo Gerritsen

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Urban exploring: je zet een stap terug in het verleden. Een verleden dat je met respect moet behandelen, omdat bewoners er wellicht hun laatste adem hebben uitgeblazen. Het heeft zijn mooie en zijn lelijke kanten. De mooie kant, de schoonheid van verval, hoe de natuur het huis tot zich neemt en het een tweede leven geeft. De lelijke kant, het huis en de persoonlijke spullen die de geest van de voormalig bewoners in stand houdt. Je ziet het meubilair, het servies op tafel, condoleance kaarten, oude foto?s of diploma?s, Het geeft een onwerkelijk en soms ongemakkelijk gevoel. Wellicht krijgen jullie hier gemengde gevoelens bij, maar je wilt weten wat er gebeurt kan zijn, wie die mensen zijn. Je wilt het begrijpen en dat kan alleen door het te zien en door het te voelen. Zolang jullie maar één ding onthouden:

''Take nothing but photographs, leave nothing but footprints.''

Urbex: a step into the past. A past that you should treat with respect because residents might have spend their last minutes of their lives here. The beautiful side, the beauty of decay, how nature takes it's care. The ugly side, with the personal belongings and the spirit of the former residents still haunting you. You can see the furniture, the dishes on the table, condolence cards, old photos or diplomas. It gives you an unreal and sometimes uncomfortable feeling. You're curious. You want to know what happened, who these people are. Or were. You want to understand and the only way to understand is to

Over Renzo Gerritsen

Wat voor mij in 2009 begon met het fotograferen van auto's en vakantiekiekjes, is voor mij langzamerhand uitgegroeid tot mijn dagelijkse bezigheid. Naarmate de maanden verstreken, werd ik steeds minder tevreden over mijn foto's. Vanaf dat moment begon ik na te denken over fotografie en legde ik de lat steeds hoger. Sindsdien ben ik me zeer bewust van compositie en gevoel in een foto en probeer ik alles uit zijn camera te halen.Overal waar ik ben, mijn camera gaat met mij mee. Ik fotografeer wat ik tegenkom. Daar voel ik mij ontzettend prettig bij. Als ik dan een foto maak, maar ik die foto met uiterst veel precisie en geduld. Het resultaat moet me direct weten te raken. Ik zoek steeds opnieuw naar nieuwe uitdagingen. Dit om mijn ervaringen uit te breiden. Natuurlijk is het ook leuk om zo nu en dan een avontuur te beleven. Wat ik uiteindelijk wil bereiken met mijn foto's. is dat de mensen stil zullen staan bij wat ze zien; een niet alledaags beeld. Beelden die een verhaal vertellen. Ik wil de wereld laten zien door mijn ogen, net even anders dan anderen.Tegenwoordig is de behoefte aan mooiere foto's groot. Dat beseft ik me maar al te goed. Daarom haal ik het uiterste uit zichzelf en mijn camera. Om het spannend te houden, ga ik af en toe op urbex exploring, beklim ik een gebouw en voer ik opdrachten uit voor klanten.Renzo Gerritsen - RG Fotografie.

Alle werken