Theater Varia

Theater Varia van Worsseling Artwork

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Theater Varia van Worsseling Artwork

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Een theater, gebouwd in 1913 en gesloten in 1986. Sindsdien is het verlaten en raakt het steeds verder in verval. In 1992 is deze plek op de lijst van historische momumenten gezet maar door geldgebrek blijft dit een plek van vergane glorie.

Over Worsseling Artwork

Wigo Worsseling (1967) toont u foto's van plaatsen die zijn verlaten en vergeten. Verlaten industrie, kolenmijnen, kastelen, ziekenhuizen en meer. Wigo probeert de sfeer en het mysterie op zijn eigen manier te fotograferen. De bezochte locaties zijn vaak verboden gebied en kunnen gevaarlijk zijn, al deze plaatsen worden bezocht met respect. In de afgelopen 10 jaar bezocht Wigo vele locaties, meestal moeilijk te vinden en vergeten plaatsen. Na een aantal publicaties en de groeiende belangstelling, besloot hij zijn werk via een galerie aan te bieden. Dit was een succes en de mensen vroegen om meer. Wigo besloot om een deel van zijn collectie ook online aan te bieden. De meeste van de foto's zijn uniek omdat de gefotografeerde plekken niet meer bestaan. Alle foto's zijn zorgvuldig gekozen en hebben een hoge kwaliteit. De collectie zal regelmatig worden aangevuld.

Alle werken