Theepot op de traverse van Hoog Catharijne in Utrecht met op de achtergrond het verlichte TivoliV

Theepot op de traverse van Hoog Catharijne in Utrecht met op de achtergrond het verlichte TivoliV van Donker Utrecht

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Theepot op de traverse van Hoog Catharijne in Utrecht met op de achtergrond het verlichte TivoliV van Donker Utrecht

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

De theepot op de traverse van Hoog Catharijne in Utrecht met op de achtergrond het verlichte TivoliVredenburg.

De bijna 7 meter hoge theepot op de traverse van Hoog Catharijne, getiteld Celestial Teapot, is een kunstwerk van Lily van der Stokker. De theepot is onderdeel van de tentoonstelling Call of the Mall, rond het Utrechtse stationsgebied. Hij blijft tweeënhalf jaar staan.

Op de achtergrond het tijdelijk kleurrijk verlichte TivoliVredenburg, dat werd opgeleverd op woensdag 11 december. Tot half januari brandt deze verlichting (de kleuren veranderen trouwens telkens) elke avond.

De foto is gemaakt in de avondschemering van 16 december 2013.

Donker Utrecht. Zo heet mijn serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. De meeste Donker Utrecht foto's zijn geschoten in de avondschemering.

http://www.donkerutrecht.nl

Over Donker Utrecht

Donker Utrecht. Zo heet mijn nog steeds groeiende serie foto's van Utrechtse plekken na zonsondergang. Het merendeel van de Donker Utrecht foto's maak ik in de avondschemering. In het 'blauwe kwartiertje' om preciezer te zijn. Na zonsondergang kleurt de lucht snel intens donkerblauw en op een gegeven moment ontstaat er een perfecte balans tussen hemellicht enerzijds en straat- en gebouwverlichting anderzijds. Kenmerkend voor mijn stijl is de balans in het vaak verstilde beeld, de rijke, intense kleuren en het ontbreken van chaos. Hoewel niet elke plek even bekend is, kun je altijd duidelijk zien waar in Utrecht de foto is genomen. De foto van jouw keuze vind je het makkelijkst op http://www.donkerutrecht.nl Onder elke foto staat de button 'deze wil ik aan mijn muur', zo kom je bij de foto in de webshop. Via de website kun je ook Donker Utrecht verjaardagskalenders, ansichtkaarten en kadobonnen kopen.

Alle werken