Tioga meer aan de Tioga pas van Yosemithy NP in Californie USA

Tioga meer aan de Tioga pas van Yosemithy NP in Californie USA van Hilda Weges

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Tioga meer aan de Tioga pas van Yosemithy NP in Californie USA van Hilda Weges

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Via de Tiogapas naar Yosemite Nationaal Park in Californië Amerika is een belevenis. Na de top op 3 km hoogte slingert de weg langzaam omlaag richting Memoth Lakes. Het Tioga meer komt langzaam in beeld langs de weg. Een sprookjesachtige plek in niemandsland, waar de stilte op je af komt en je uren voor je uit kunt turen en mijmeren. Een fantastische herinnering voor iedereen die een rondrit door Californië heeft gemaakt en een meditatiewerk aan de muur voor iedereen die dit plezier op afstand moet ervaren. Past heel mooi in een rustig interieur met aardtinten.

Over Hilda Weges

Fotografie is uit passie geboren, maar inmiddels ook werk geworden. Ik fotografeer voornamelijk buiten in het groen en ga ook graag in binnen en buitenland op pad om onze mooie wereld vast te leggen. Mijn specialisaties zijn reisfotografie, natuur (landschap en macro) en architectuur. Ik verkoop mijn werk voornamelijk via stockbureaus. Mijn laatste werk is ook te vinden via mijn website HildaWeges | Photography http://www.hildaweges.nl.

Alle werken