Tongariro Alpine Crossing - Nieuw Zeeland

Tongariro Alpine Crossing - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Foto en Design

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Tongariro Alpine Crossing - Nieuw Zeeland van Ricardo Bouman | Foto en Design

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in mei!
Nog 3 dagen en 3 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Een zeer heldere panoramafoto van het prachtige uitzicht over de Tongariro National park in Nieuw Zeeland waar Mount Ngauruhoe in de spotlight staat. Deze foto heb ik gemaakt tijdens een pittige dagwandeling genaamd de Tongariro Alpine Crossing. De wandeling bestaat voor een groot gedeelte uit steile klims in een ruige vulkanische landschap. Door de (soms zeer) snelle weeromschakelingen is het één van de mooiste, maar ook één van de zwaarste dagwandelingen op aarde. De dag begon zeer grijzig en nat maar in de middag klaarde het op. Dit zorgde voor de meest prachtige vergezichten. Mount Ngauruhoe is eigenlijk geen berg maar een vulkaan en is zeer bekend als Mount Doom uit de filmtrilogie van The Lord of the Rings.

Over Ricardo Bouman | Foto en Design

Ricardo Bouman, ontwerper, fotograaf, illustrator en eigenaar van ontwerpbureau Desenho Vormgeving in Zoetermeer. Ik ben dagelijks bezig met het bedenken en ontwerpen van opvallende en functionele grafische uitingen. Vormen, kleuren en vlakverdeling spelen hierbij een belangrijke rol. En dit geldt ook voor mijn fotografische beelden. Fotografie is mijn passie en vooral in combinatie met (verre) reizen en het bezoeken van natuurgebieden. Belangrijke factoren binnen mijn composities zijn de kleurcontrasten, vlakverdeling, perspectief, spanning en dramatiek. Aardse elementen zoals: water, land, (wolken of sterren)hemel en gesteente, spelen de hoofdrol. Waar ik altijd in het bijzonder op let is het "weer en klimaat". Bijzondere weersomstandigheden zorgen voor spanning en drama. En dat is wat ik graag vastleg. Ik bewerkt mijn fotobeelden, maar hou de schoonheid van de natuur intact en realistisch. De bewerkte fotobeelden zijn vervolgens geschikt zijn voor on- en offline media zoals broches en websites maar uiteraard ook als sfeervolle muurdecoratie. Wilt u maximale kleur en scherpte uit mijn fotobeelden aan uw muur hebben? Dan raad ik u "Xpozer" aan als materiaalkeuze. http://www.desenho.nl/fotografie

Alle werken