Virtual Face In Grafitti

Virtual Face In Grafitti van Yvon van der Wijk

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Virtual Face In Grafitti van Yvon van der Wijk

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Virtueel gezicht in een spannende graffiti bewerking.

De virtuele wereld heeft vele gezichten, vele persoonlijkheden, vele karakters.
Veel van deze gezichten/karakters zitten verborgen achter de veiligheid van hun computer. (geïsoleerd in hun eigen wereld (of creatie van hun wereld)
Veel van deze gezichten/karakters zijn gewoon mensen zoals jij en ik, meestal gewoon om wat vermaak te zoeken, wat verveling te verdrijven, zoals velen van ons ook doen op Facebook en Twitter en meer van dat soort sociale media.

Met deze print probeer ik de isolatie een beetje weer te geven van de mens achter zijn "virtuele" realisme.

© YM_art

Over Yvon van der Wijk

Professioneel fotograaf. Mijn naam is Yvon en woon in Haarlem, Noord-Holland.Ik vind het heerlijk om mooie, leuke en aparte momenten en/of mensen op de gevoelige plaat vast te leggen, op mijn eigen manier maar wel rekening houdend met de wensen van de klant.Mijn motto : Er zijn altijd 2 mensen in een foto..... 1 daarvan is de fotograaf.In mijn vrije tijd fotografeer ik alles wat op mijn pad komt. Natuur, historische gebouwen, architectuur, landschappen, you name it. Daarnaast vind ik het heerlijk om met Photoshop te werken en mijn creativiteit los te laten op mijn foto's wat heel soms (ik ben erg kritisch, dus ben zelf niet snel tevreden over mijn knutsels) hele leuke plaatjes op kan leveren. Voor vragen, en zakelijke opdrachten en/of boekingen voor een fotoshoot op locatie kunt u contact opnemen via onderstaande contactgegevens: http://yvonvdwijk.wixsite.com/fotografie/contact yvonvdwijk@gmail.com
mobiel: 0646007096
YvonvdWijk_Fotografie
KvK: 62628259
copyright ©Yvon van der Wijk 2015

Alle werken