Vos in de sneeuw van Marcel Derweduwen

Werkcode: 61 897 Kopieer de werkcode

Marcel Derweduwen profielfoto Rode vossen leven over de hele wereld in vele diverse habitats, waaronder bossen, graslanden, bergen en woestijnen. Ze ook passen zich goed aan de menselijke omgevingen zoals boerderijen, voorstedelijke gebieden, en zelfs grote gemeenschappen. De rode vos is vindingrijkheid heeft verdiend een legendarische reputatie voor intelligentie en sluwheid.
Rode vossen zijn solitaire jagers, die zich voeden met knaagdieren, konijnen, vogels en andere kleine spel, maar hun dieet kan net zo flexibel als hun thuis habitat. Vossen zal eten groente en fruit, vis, kikkers, en zelfs wormen. Als levend onder de mensen, zal vossen opportunistisch dineren op afval en voedsel voor huisdieren.
Net als een kat, de vos de dikke staart helpt zijn evenwicht, maar het heeft ook andere toepassingen ook. Een vos gebruikt haar staart (of "borstel") als een warme omslag bij koud weer en als signaal vlag te communiceren met andere vossen.
Vossen signaleren elkaar ook door het maken van geur-berichten urineren op bomen of rotsen om hun aanwezigheid aan te kondigen.
In de winter, vossen te ontmoeten om te paren. De vixen (vrouwelijke) geeft meestal een nestje van 2 tot 12 pups. Bij de geboorte, rode vossen zijn eigenlijk bruin of grijs. Een nieuwe rode jas groeit meestal in tegen het einde van de eerste maand, maar sommige rode vossen zijn gouden, rood-bruin, zilver, of zelfs zwart. Beide ouders zorgen voor hun jongen door de zomer voordat ze in staat zijn in te slaan op hun eigen in de herf

Dit werk wordt aangeboden door Marcel Derweduwen

Hallo ik ben Marcel uit Oost-Vlaanderen België en fotograferen is een heerlijke uitlaatklep. Hoewel ik vele soorten fotografie leuk vind ligt mijn voorkeur bij landschappen en dierenfotografie. Het liefste ga ik voor dag en dauw opstap met mijn camera. Mist, nevel of grondmist in combinatie met opkomende zon vind ik geweldig. Graag deel ik mijn mooiste werk met jullie.

Meer weten over Marcel Derweduwen?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.731 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Diana van Helden
    Nederland
    5 / 5

    Zeker een aanrader om iets moois te bestellen. Informatie over de persoon die de foto heeft gemaakt was ook leuk om te lezen. Met zorg de lijst er omheen gedaan en ook de informatie wanneer en hoe het opgestuurd werd was perfect. Helemaal enthousiast toen ik het aan de muur op kon hangen. Zo mooi en paste precies in de gang die ik net verbouwd had. Dank je wel!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2019
    Michiel
    Nederland
    5 / 5

    Niet eens een erg dure uitvoering gekozen, toch bij levering erg verrast door de uitvoering ( toppertje). Ook de communicatie betreffende de levering was leuk gedaan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2017
    Floor
    Nederland
    4 / 5

    Prachtige foto's op verschillende materialen af te drukken
    We hebben een prachtige foto uitgekozen, die heel mooi is afgedrukt op glanzend staal. Wel jammer dat de toonzaal niet meer open is, ik vond het onmogelijk om on line het juiste materiaal te kiezen. Gelukkig mochten we een keer op kantoor komen kijken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2022
    Ingrid Luijten
    Nederland
    5 / 5

    Doek besteld via de site. Het is prachtig. Heel fijne kwaliteit en lijstsysteem is eenvoudig in elkaar te zetten. Super service.

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in januari 2023
    Taco Davids
    Nederland
    5 / 5

    (Translated by Google) Many choices and very good quality, which leads to beautiful results (Original) Vele keuzes en zeer goede kwaliteit, wat uitblinkt tot prachtig resultaat

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juli 2023
    Nadia Graulus
    Nederland
    5 / 5

    We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
    Jeroen
    Nederland
    4.5 / 5

    Goede service en mooie producten.
    Goede service en mooie producten.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juni 2022
    Anneke Tittulaer
    Nederland
    5 / 5

    Van de site tot bestellen en leveren is een groot feest
    Werk aan de muur biedt een bijzonder assortiment werken van diverse artiesten. De site is overzichtelijk en helder. Er wordt na het bestellen nog veel informatie gestuurd die het kopen een feestje maken.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
    Angelique
    Nederland
    5 / 5

    Goede service en kwaliteit. Ze denken mee. Ik kreeg foto's toegestuurd hoe het zou staan op onze muur. Wij zijn voor de grote variant gegaan en het staat super. Ook de bezorging ging volgens afspraak. Echt aan te raden!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2017
    Linda
    Nederland
    5 / 5

    Fantastisch!
    Prachtige werken, service is ook goed. Je wordt goed op de hoogte gebracht van de status van je bestelling! Canvas is ontzettend mooi geworden, erg blij mee.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2019
    Martine
    Nederland
    5 / 5

    Wat een aanbod aan verschillende mooie producties hebben jullie !! Erg divers ..! De site is open en goed te bekijken .., Het eindresultaat is bijzonder ik ben erg blij met de keuze welje ik heb gedaan .., mat-staal en een bijzondere zwart-wit foto zijn in mijn huiskamer een stoere aanvulling in mijn interieur ..!! Een snelle aflevering was ook goed ..!! Ook de communicatie via de mail goed !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
    Quido
    Nederland
    5 / 5

    Prachtig werk aan de muur en uitmuntende service!
    Door de Corono crisis kreeg ik te horen dat de levering van het werk aan de muur twee weken vertraging op zou lopen. Ik wilde het werk echter als cadeau geven. Werk aan de muur heeft alles op alles gezet om het werk toch op tijd te bezorgen. Wederom enorm bedankt voor deze service en de geweldige kwaliteit van het werk!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2020

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop de foto Vos in de sneeuw van Marcel Derweduwen op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
118,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden