Vrijheid, blijheid op road trip, Australie

Vrijheid, blijheid op road trip, Australie van Inge Hogenbijl

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Vrijheid, blijheid op road trip, Australie van Inge Hogenbijl

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

10% korting op alle Xpozers in december!
Nog 23 dagen en 7 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Xpozer
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Vrijheid, blijheid. Road trip (roadtrip) in de Outback. Autonomie. Een auro rijdt op een lege weg door de Australische Outback in Northern Territory. Deze weg heet de Stuart Highway. Duizenden kilometers over bijna lege wegen door het binnenland in Australie. Een echt avontuur. Mobieltjes hebben hier geen bereik en als je pech krijgt onderweg dan zit er niets anders op dan te wachten tot er een voorbijganger langskomt die hulp kan bieden. Avontuurlijk. Verkeer. Vervoer. Vervoermiddel. Plattelandstoerisme. Ontdekkingstocht. Vrijheid. Avontuurtoerisme. Onderweg oppassen voor overstekende kangoeroes en andere in het wild levende dieren. Exotisch avontuur. On the road. Roadtrip en avontuur in de leegte. Emotie. Emoties. Geluk, gelukkig.

Over Inge Hogenbijl

Mijn passies zijn reizen en fotograferen. Ik fotografeer al 40 jaar en vind het heerlijk om zoveel mogelijk interessante items en sfeerbeelden met de camera vast te leggen, zowel in Nederland als tijdens mijn reizen in Europa, Azië, Afrika en Australië. Ik ben dol op het fotograferen van surrealistische landschappen en sferen, natuur, wildlife en mensen in niet-westerse culturen. Het is voor mij een uitdaging om de authentieke vintage / retro sfeer in o.a. het oude China en Laos vast te leggen, zodat je het gevoel krijgt dat je terug gaat in de tijd. Mijn laatste reis (in 2016) was naar Namibië. Een land met onvoorstelbaar mooie kleuren en surrealistische woestijnlandschappen. Ook zijn de wilde dieren in Namibië prachtig om met de camera vast te leggen. In de verlaten spookstad Kolmanskop in Namibië, een stadje met voormalige diamantmijnen, zijn de vintage gebouwen van binnen bedolven onder het woestijnzand. Dit zijn voor mij geweldige taferelen om te fotograferen. In mijn collectie zitten foto's van Namibië, China, Laos, Australië, Indonesië, Spanje, Hongkong, Estland, Griekenland, Marokko en Nederland. Alsmede sfeerbeelden van diverse steden.

Alle werken