WAAL

WAAL van Sybrand Treffers

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

WAAL van Sybrand Treffers

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Binnenvaartschip op de Waal in 'de afvaart' bij Beneden-Leeuwen. Het water dat stroomt tussen de Betuwe en het Land van Maas en Waal is de grootste arm van de Rijn, door de Romeinen Vacalis of Valis en later Vahal genoemd.
Bijna de helft van het goederentransport van en naar Duitsland gaat via de Waal, de drukst bevaren rivier van West-Europa. Nederland kent zo'n 4800 kilometer vaarwegen. Dit stukje ziet er heel karakteristiek uit. Eens? [EOS5d|1/500s + 16mm|f8]

Over Sybrand Treffers

Sybrand Treffers (1971) is fotograaf en filmer met verregaande specialiteit in de industriële, nautische en logistieke sector. Turbines, warehousing of olietankers verhelderend of dynamisch in beeld brengen, verbindingen leggen tussen kantoor en werkvloer. Inclusief vernieuwende toepassing van beelden voor verbetering van kantooromgevingen, bedrijfsrestaurants, fabriekshallen of wachtruimtes. Maar onderweg komt hij soms iets tegen dat uitstekend geschikt is voor aan de muur in huis.

Alle werken