Wilhelminakade in vervlogen tijden?

Wilhelminakade in vervlogen tijden? van Ton de Koning

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Wilhelminakade in vervlogen tijden? van Ton de Koning

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Wilhelminakade, met een oud schip dat met een kraan klaarligt om zijn lading te lossen. Op de verlaten kade, containers en een oude Peugeot 404 Cabriolet. Maar op de achtergrond de Erasmusbrug met dreigende wolken.

Over Ton de Koning

1. Kwaliteit staat voorop. 2. Met een kritisch oog kijken. 3. Met minder geen genoegen nemen. Zomaar drie van Tons opvattingen over fotografie. Om kwaliteit te kunnen leveren hoort een goede en gedegen voorbereiding. Hij neemt graag alle tijd om net het juiste moment vast te kunnen leggen.Zijn interesses zijn breed, zo ook in de fotografie. Een camera heeft hij altijd bij de hand. De passie voor fotografie gaat ver. Klimmen over hekken, banjeren door de regen, ploeteren in de modder, of juist de snikhete zon, zijn voor hem geen barricades. Het gaat om het resultaat. Om juist die foto te schieten die het verschil maakt.Hier vind je fotomappen met foto?s uit zijn uitgebreide archief. Veel foto?s van Rotterdam, in zwart/wit, kleur, nacht of overdag. Maar ook andere steden, landen én landschapsfotografie van zowel zijn reizen als dichtbij huis kun je bij Ton de Koning vinden. En dat niet alleen, natuur, bloemen, dieren én een andere passie van hem! Muziek, sfeerbeelden van straatmuziek tot live concerten.Ton de Koning is de fotograaf van ProBeeld.

Alle werken