Zee en zwarte rotsen

Zee en zwarte rotsen van Michel van Kooten

Materiaal, afmeting en opties aanpassen.

,- gratis verzending!

In je winkelmand

Zee en zwarte rotsen van Michel van Kooten

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Andere wensen?
gratis verzending!
Zet op verlanglijst

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze iPhone, iPod en iPad app.

Download de Werk aan de Muur App

Of bekijk het werk in een van onze voorbeeldkamers:

Omschrijving

Foto van de kust van Madeira, Portugal. Het eiland ligt midden in de Atlantische Oceaan en heeft een ruige kust met steile kliffen. Het diepe water van de zee is donker en de rotsen zijn bijna zwart, terwijl de golven, de branding en de kleine waterval licht zijn. Een mooi contrast dat voor een mysterieuze foto zorgt. Deze foto is genomen aan de noordkant van Madeira, tussen Porto Moniz en Seixal.

Over Michel van Kooten

De laatste jaren houd ik me steeds meer bezig met fotografie en heb inmiddels een grote collectie opgebouwd. De meeste foto's zijn van Nederlandse natuur en landschappen zoals bossen, duinen, landgoederen, strand en zee. Ook fotografeer ik veel in Rotterdam. Af en toe leg ik architectuur en stadsgezichten vast in andere steden. Op het moment bied ik foto's aan van Amsterdam, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Gouda, Groningen, Haarlem, Parijs, Rotterdam, Scheveningen en Venetië. Ten slotte heb ik een grote collectie foto's van Madeira, Portugal. Volg me op Facebook: https://www.facebook.com/MichelvanKootenPhotography of Twitter: @mvkooten

Alle werken