Robbie Williams Schilderij 2 van Paul Meijering

Werkcode: 266 495 Kopieer de werkcode

Paul Meijering profielfoto Realistisch schilderij in acryl op paneel van de Britse zanger Robbie Williams, geschilderd door de kunstenaar Paul Meijering - Het originele schilderij is VERKOCHT

Robert Peter (Robbie) Williams (Stoke-on-Trent, 13 februari 1974) is een Brits popzanger. Van 1990 tot en met 1995 maakte Williams deel uit van Take That. Na die periode werd hij een succesvol solozanger. In 2010 werd hij weer kortstondig lid van de boyband.
Williams heeft meer dan 55 miljoen platen wereldwijd verkocht. Hij is de best verkopende Britse soloartiest in het Verenigd Koninkrijk en de best verkopende niet-latino-artiest in Latijns-Amerika. Zes van zijn albums vallen onder de top 100 meest verkochte albums in het Verenigd Koninkrijk. Hij won vijftien BRIT Awards (meer dan enig andere artiest) en zeven ECHO Awards. In 2004 werd hij opgenomen in de UK Music Hall of Fame, toen werd hij betiteld als de "grootste artiest van de jaren negentig."

Dit werk wordt aangeboden door Paul Meijering

De stijl die Paul Meijering voor zijn schilderijen hanteert is (bijna fotografisch) realistisch. Zijn werken zijn dan ook gebaseerd op foto's. De kunstenaar streeft er naar om een treffende gelijkenis te creëren met de (in vele gevallen beroemde) geportretteerde. Uiteraard werkt Paul Meijering eveneens in opdracht en kunt u elk gewenst persoon, huisdier, auto of wat u dierbaar is laten vastleggen in een schilderij.

Meer weten over Paul Meijering?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Chantal
Nederland
3.5 / 5

Aardig aan de prijs, maar wel erg goede service
De werken zijn wel wat aan de prijs. Daar staat wel een goede service tegenover. De eerste werken waren beschadigd, zonder morren en met spoed kregen we nieuwe werken die wel goed waren. Erg blij met het resultaat.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2022
Naomi
Nederland
5 / 5

Super tevreden over de levering, communicatie en erg goede kwaliteit!! Heel blij met het resultaat en een bedrijf waar ik terug zal blijven komen. Echt een aanrader!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2017
Richard
Nederland
5 / 5

Heel mooi en goed ingepakt
.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2020
Anne Mombarg
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) As an interior designer, I like working with WerkaandeMuur, because the price/quality ratio is good, the website is clear and well-arranged, because the possibilities are endless and my experience with the employees of WerkaandeMuur is very positive. They think along, are friendly and helpful and they keep agreements. (Original) Als interieurontwerper werk ik graag met WerkaandeMuur, omdat de prijs/kwaliteitverhouding goed is, de website duidelijk en overzichtelijk is, omdat de mogelijkheden eindeloos zijn en mijn ervaring met de medewerkers van WerkaandeMuur is zeer positief. Ze denken mee, zijn vriendelijk en behulpzaam en ze komen afspraken na.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2023
William
Nederland
5 / 5

uitstekend
Canvas is zeer mooi beter als verwacht netjes gemonteerd en goed en netjes bezorgd. Ben zeer tevreden. Snelle reactie op vragen en duidelijk antwoord. Dit was de eerste keer iets gekocht bij werkaandemuur. Maar ga in de toekomst zeker nog een bestelling doen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2022
Sandra
Nederland
5 / 5

Top
Prima

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2021
Debbie Nieboer
Nederland
5 / 5

Zeer grote variatie aan foto’s, duidelijk site en snelle service. Erg tevreden en blij dat we als extra optie, op advies van de baklijst nog hebben bij besteld. Ons vakantie verblijf is weer leuk opgefrist met dit prachtige doek.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2018
Els Macquine
Nederland
5 / 5

Ben zeer tevreden over het bestelde werk. Ziet er precies uit wat ik verwacht had.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Jessica van Hoof
Nederland
5 / 5

Super service en mooi canvas!
Voor mijn man zijn verjaardag een canvas besteld. Kreeg na bestelling een mail dat de productie wat vertraagd kon zijn. Dit betekende dat het kado niet op tijd in huis zou zijn. Hierover mailcontact gehad en het kado werd op zijn verjaardag geleverd. Dat is nou eens hele goede service! En niet onbelangrijk: het canvas is erg mooi, nog mooier als verwacht. Kortom: super service en mooi canvas! Zeer zeker voor herhaling vatbaar om hier te bestellen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2020
Ronald
Nederland
4.5 / 5

Mooie uitvoering
Het was van begin tot het eind produkt helemaal in orde

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2021
Maartje
Nederland
5 / 5

Alles en iedereen is prima daar
Ik had mooi schilderij uitgezocht om poster van te maken maar er niet aan gedacht dat dat wel even tijd kost.Er zijn natuurlijk meer mensen die iets bestellen.Mailtje gestuurd of het misschien eerder kon en ja hoor omdat het er voor een bepaalde gelegenheid moest zijn gingen ze dat in orde makenWaar vind je zoiets nog dat men met speciale wensen rekening houdt. De poster was prachtig en zo keurig verpakt alle lof!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Brigitte
Nederland
5 / 5

Werkelijk prachtig. Wist niet dat er zo mooi gedrukt kon worden. Ga zeker nog n grote bestellen. Dank!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2019

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit portret Robbie Williams Schilderij 2 van Paul Meijering op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
196,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden