Verwarming van Art Demo

Werkcode: 322 756 Kopieer de werkcode

Art Demo profielfoto Het acrylschilderij "Warming" toont de kijker een fascinerend tafereel geïnspireerd op een alledaags natuurverschijnsel. Het middelpunt van dit schilderij is ongetwijfeld de imposante wolk die de linkerkant van het schilderij domineert. Deze wolk lijkt krachtig en geconcentreerd, bijna als een ondoordringbare barrière die het licht lijkt tegen te houden.

Ondanks de ogenschijnlijke duisternis en beperking door de wolk, heeft het licht zich onverzettelijk een weg gebaand. Het schijnt vol vertrouwen en kracht op de aarde neer en de doorbraak creëert een fascinerend contrast tussen de duisternis van de wolk en de helderheid van het licht. Dit visuele spel aan de hemel brengt een boodschap van hoop en doorzettingsvermogen over.

De inspiratie voor dit schilderij kwam van een waarneming in het echt van een enorme wolk die boven een deel van Zweden zweefde. Dit laat zien hoe de natuur vaak een onuitputtelijke bron van creativiteit en inspiratie kan zijn. Het feit dat het werk werd overgebracht op een houten paneel in een Berlijnse studio benadrukt nog eens het idee van het overbrengen en transformeren van natuurlijke fenomenen in kunst.

"Warming" is een indrukwekkend schilderij dat de kijker aanmoedigt om na te denken over de fenomenen en mysteries van de natuur. Het herinnert ons eraan dat zelfs te midden van uitdagingen en het leven van alledag, het licht van hoop en vernieuwing altijd een manier vindt om zich te laten zien, net als in de meest gewone wolken van het dagelijks leven. Het moedigt ons ook aan om de tekenen van de natuur met open ogen te zien en met een brede blik naar de wereld te kijken.

Dit werk wordt aangeboden door Art Demo

Je muren krijgen de waardige waarde door het unieke karakter van deze creatieve kunstwerken - of het nu de moeite waard is.
De onderscheidende stijl van de creatieve kunstenaar kan eeuwige impulsen voor u en uw gasten zijn.
Zelfs schijnbaar hyper-realistische motieven zijn zonder sjablonen uit deze kunstenaar ontstaan. Sternhagel gewoon.

Meer weten over Art Demo?

Klantbeoordelingen

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.728 klanten geven ons een 4,7 / 5

    Robin
    Nederland
    5 / 5

    Heel erg tevreden over werk aan de muur
    Ben altijd heel erg tevreden over werk aan de muur Jullie leveren altijd heel erg mooi werk top kwaliteit erg tevreden over Jullie verpakken het schilderij/en erg goed schilderijen komen onbeschadigd aan

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2021
    Eric van den Pol
    Nederland
    4 / 5

    Prima allemaal. Goed contact, aanpassingen waar nodig aan het werk. Werk is netjes, lijst is prima en ophangsysteem ook. Verzending prima. Allemaal goed en soepel geregeld

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2018
    Cora Verwoerd -Meijer
    Nederland
    5 / 5

    heel veel keus, voor ieder wat wils, mooie kwaliteit, perfect verpakt. Kortom heel blij met mijn keuze en ga zeker in de nabije toekomst weer op zoek naar iets moois voor aan de muur

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in april 2023
    Ed Brienen
    Nederland
    4.5 / 5

    In een woord echt geweldig.
    De kwaliteit van de website is goed en duidelijk, je kunt je kunstwerk downloaden op je mobiel, zodat je een redelijke inschatting kunt maken. Helaas hadden wij de pech dat het kunstwerk kleine beschadiging heeft. In alle opzichten zijn wij tevreden over de wijze waarop de klacht is afgehandeld. Opmerking: bij Met wie heb je contact gehad; daar staat Annet niet bij. Met haar hebben wij contact gehad en niet met de overige collega's die vermeld staan.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2021
    Marjon
    Nederland
    5 / 5

    Top
    Prachtige producten, super klantenservice

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
    Wilfred
    Nederland
    5 / 5

    Uitstekende webwinkel!
    Na lang speuren op de prachtige site een mooi werk gevonden. Na het doorlopen van het duidelijke bestelproces, wordt je prima op de hoogte gehouden van de voortgang. De aflevering was perfect. Op tijd, heel verzorgd verpakt en het open maken van de verpakking was een feest. Zeer goede kwaliteit, niet alleen van de afbeelding, maar ook van het canvas en de gebruikte constructie. Kortom een 10!

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2023
    Anita
    Nederland
    4.5 / 5

    Mooie website, er is veel mogelijk. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. De bestelling werd keurig verpakt op de afgesproken dag bezorgd.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2017
    Gino
    Nederland
    4.5 / 5

    Zeer tevreden
    gebruikte materialen en de afwerking van het product. Alsook over de service hebben we zeker geen klachten. Doordat tijdens het transport 1 profiel beschadigd was geraakt (het zat alvast goed verpakt), werd dit op professionele wijze direct aangepakt en werd ons een nieuw toegestuurd. Dus ook over de service alleen maar lof. Deze shop kan ik zeker aanbevelen.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
    V.o.f. Intraplant
    Nederland
    5 / 5

    Gisteren zijn mijn twee schilderen geleverd. Prachtige kwaliteit. Ik ben heel erg tevreden met mijn eye-catchers. De keuze is enorm, goede communicatie, snelle levering. Een dikke tien!

    Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2020
    Cees
    Nederland
    5 / 5

    Geweldig
    Mijn eerste mooie reproductie op Alu bibond. Kleurechte weergave. Goed ophangsysteem en is stevig ingepakt opgestuurd. Een echte aanrader en ik ben alweer aan het zoeken naar een andere reproductie.

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
    D Lok
    Nederland
    3.5 / 5

    Top
    Dan wil een werk aan de muur en dan komt het wat Dus via via bij werk aan de muur terecht gekomen en ja dan komt het de keus wat er is veel Veel van allerlei afbeeldingen en als je er dan 1 gevonden hebt dan ook nog veel mogelijkheden van grote ,lijst,materiaal en noem maar op Gelukkig hebben ze veel hulpmiddelen om je te helpen Eindelijk beslist maar wilde het wel op bepaalde datum hebben dus gebeld en het werd prima geregeld kortom top

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2022
    Ingeborg
    Nederland
    5 / 5

    Alle lof voor jullie !! Goede en prettige communicatie, snelle levering en nu een werkelijk prachtig canvas print aan de muur !

    Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2017

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit schilderij Verwarming van Art Demo als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
121,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden