X-legs van Ruud Peters

Werkcode: 358 354 Kopieer de werkcode

Ruud Peters profielfoto Een blauwe reiger tegenover de camera.

Dit werk wordt aangeboden door Ruud Peters

Ruud Peters, geboren in 1963 in 's-Hertogenbosch, is al bijna 40 jaar werkzaam in de fotografie, voornamelijk als product-, portret- en bruidsfotograaf.Sinds 15 jaar gaat zijn interesse steeds meer uit naar natuur, landschap en macrofotografie. Dit werk is de afgelopen jaren verschillende malen geëxposeerd, zoals o.a. in Galerie de Opsteker in Amsterdam en tijdens het fotofestival in Knokke-Heist. Ook is Ruud bij verschillende fotowedstrijden in de prijzen gevallen:- 'Nominee' in de categorie van 'Nature Professional' van The International Color Awards, 2006. - 1e plaats in de categorie 'Nature, Wildlife/Pets' van The International Photography Awards Competition, 2006. - Winner in de categorie 'Fine Art Pro' van The Px3 Paris Public Choice Award , 2007. - 1e plaats in de categorie 'Lines and Forms' van de internationale Argus Foto Competitie, 2007. - 1e plaats in de categorie 'Nature Professional' van de International Black & White Spider Awards, 2008. Portfolio's zijn o.a. gepubliceerd in het maandblad Grasduinen en in het Roemeense tijdschrift Photo Video Digital, alsmede los fotowerk in andere media. Ruud's doel is zoeken naar het ongewone in het gewone, met licht, invalshoek en perspectief als zijn werktuigen. Zijn onderwerpen variëren van landschap tot architectuur, van natuur tot abstract.

Meer weten over Ruud Peters?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

E Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Supersnel!
Meteen dezelfde dag werd mijn bestelling geprint, supersnel! Het behang zag er geweldig uit, zelfs van dichtbij haarscherp. Zeker voor herhaling vatbaar. Ik denk al na over welke muur ik ook nog wil behangen met een werk aan de muur.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Helma van Kooten Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel tevreden met het bestelde kunstwerk. Goede kwaliteit en op tijd geleverd. Mocht je twijfelen, doe dat maar niet, het is zo mooi!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Michel Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Goed, snel betrouwbaar, nette prijzen, enorme keuze
Kan het iedereen aanbevelen, goed gebouwde frames, makkelijk op te hangen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in december 2021
Jolanda Jansen Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Mooi werk.
Heb nu 3 keer iets besteld. Ben erg tevreden.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2019
erik verlent Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

super en knap systeem makkelijk voor iedereen te monteren ,resultaat is verbluffend ,je kan als je doek niet meer mooi vind gewoon een ander idee aanbrengen !

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in mei 2023
Ans van der Heij Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Met zorg en liefde gemaakt!
Ik ben zeer tevreden over "Werk aan de muur". Je bestelt niet zomaar iets op "internet", maar je bestelt bij een bedrijf waar met zorg en liefde aan je bestelling wordt gewerkt. Je wordt op de hoogte gehouden over de vorderingen van je bestelling en de levering vindt plaats op de dag waarop het jou uitkomt. Ze vinden het ook belangrijk te weten hoe het werk je bevalt en of het een mooi plekje heeft gekregen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Wilko Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Fantastische werken!
Uitstekende kwaliteit, bereikbaar voor overleg tijdens monteren

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Anja Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Het schilderij voldoet helemaal aan de verwachtingen.
Ik werd goed op de hoogte gehouden van de procedure en voortgang en aflevering van het produkt. Het ziet er heel mooi en haarscherp uit. Ook de kleuren zijn erg mooi; precies als op de afbeelding.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2019
FRANÇOIS Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Prachtig acrylglas kunstwerken!
Hele mooie grote kunstwerken op acrylglas! Heel goed systeem om ze aan de muur te bevestigen! Fijne chat bij kleine probleempjes, alles wordt op zeer korte tijd opgelost! App waarmee je kan zien hoe een kunstwerk in je kamer hangt is super! Je ziet of het past van kleur en stijl bij je interieur! Moest ik nog een kunstwerk nodig hebben, koop ik zeker hier! Veel keuze, uitstekende kwaliteit en prima service!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Henriette de Deugd Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Super blij mee!
Gisteren de canvas foto’s opgehangen. Ze zijn van mooie kwaliteit en supergoed ingepakt om te versturen. Dik tevreden . We genieten ervan als we er naar kijken. Succes met jullie bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Corrie Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Goed gevoel bij website en uitvoering is oke
Volgens de website ruime keuze voor werk aan de muur. Helaas was de winkel niet open voor meer persoonlijke invulling van de vragen etc. Uitvoering bestelling was oké. Verder goed gevoel en klantvriendelijke benadering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2015
Marjolijn Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023

Plus- en minpunten

  • Eenvoudig wisselbaar: Werk is te vervangen door enkel een los doek te kopen
  • Optionele akoestische functie
  • Modern en betaalbaar alternatief voor canvas
  • Zelfbouw pakket, je zet het zelf eenvoudig in elkaar. Bekijk de montage instructies.

Een modern alternatief voor canvas

Met een moderne en dunne lijst in de kleuren wit, zwart, goud of aluminium hang je een prachtig Werk aan de Muur. En de afmeting is geen beperking. ArtFrame bestel je tot 15 bij 3 meter groot.

Tijd voor iets nieuws in huis? Bestel een los verwisselbaar doek en in een handomdraai verander je van look. Duurzaam én betaalbaar.

Last van galm in huis of kantoor? Kies voor de optionele geluiddempende panelen en pak het akoestiek probleem goed aan.

Koop dit vogel kunstwerk X-legs van Ruud Peters op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
ArtFrame zet je eenvoudig zelf in elkaar. Bekijk de zelfmontage instructies.
Een wisseldoek span je op in je bestaande ArtFrame.
123,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden