Bijzondere katten op canvas

Doordat we een groot aanbod aan veelzijdige beeldmakers op onze site hebben, is er vanzelfsprekend ook breed aanbod in fotografie, schilderijen en andere beelden op canvas.

En dan komen we geregeld werk tegen dat zo origineel is dat het bij een groot publiek in de smaak valt. Dat willen we jullie niet onthouden!
Vandaag laten we je kennis maken met de bijzondere katten op canvas van beeldmaakster Carla Broekhuizen, die daar een mooie collectie van heeft gemaakt.

 

Green collar door Carla Broekhuizen

Wanneer je het over bijzondere katten hebt dan kom je al snel uit bij naaktkatten. Ze zien er van zichzelf al speciaal uit – en al helemaal wanneer ze nog worden aangekleed.

Dat doet Carla hieronder nog eens dunnetjes over. Deze past ook wel in het rijtje bijzondere katten op canvas;

Sphynx kat in vermomming door Carla Broekhuizen

Wanneer katten buitenkomen zijn vogels vaak een prooi. Maar ook binnen vinden ze vogels die als huisdieren worden gehouden erg interessant. Wat gebeurt er als je de rollen omdraait en de bijzondere katten zelf in een kooitje stopt?

Clever bird door Carla Broekhuizen

Ambroise door Carla Broekhuizen

Bijzondere katten hebben bijzondere aandacht nodig. Onderstaand beeld lijkt de katten haast wel te vereren. Een origineel kunstwerk voor aan de muur? Die kun je in deze collectie wel vinden.

Cornelius door Carla Broekhuizen

Bijzondere katten zijn zomaar een voorbeeld van kunstwerken op canvas die erg origineel zijn, en een gehele nieuwe sfeer aan de woonkamer of andere ruimte geven.

Meer van Carla’s werk zien?
Bekijk haar profiel op Werk Aan De Muur!

 


Meer uit: De collectie