Een Harley Davidson op canvas

Motorfietsen zijn een dankbaar slachtoffer van kunstenaars, schilders en fotografen over de hele wereld. De motor kent een enorme groep liefhebbers in ieder land, en deze liefde gaat vaak een stuk verder dan die motor in de schuur; veel van deze liefhebbers willen hun favoriete motor ook graag op andere plekken terugzien.

Eén van de merken die zo’n grote schare fans heeft is Harley Davidson. Het merk heeft in haar lange bestaan enorm veel modellen uitgebracht die al die tijd succesvol zijn gebleven.

Ook onze beeldmakers legde Harley Davidson op canvas vast. We nemen je mee langs een aantal werken!

 

racetrack Harley Davidson door harley davidson

Hierboven een Harley Davidson foto zoals we die motors niet zo goed kennen; als racemotor. Een foto op canvas die eigenlijk in interieur wel past!

Dan een heel ander beeld: een schilderij van een oude Harley Davidson, helemaal in de sfeer van de tijd!

 

poster Harley Davidson door harley davidson

Hieronder nog zo’n gouwe ouwe. Harley Davidson fans willen het merk altijd uitdragen, en dat was vroeger niet anders. In deze foto een fan met niet alleen de naam op zijn motor, maar ook op zijn shirt.

 

Hilclimber Harley Davidson door harley davidson

 

world record1920 Harley Davidson door harley davidson

Het raceteam van Harley Davison komt hierboven weer terug op een mooie foto. Zie dit canvas eens voor je in een strak modern interieur!

Een Harley Davison panorama? Ook dat kan, zo bewijst een van onze beeldmakers hieronder.

 

TEXACO Harley Davidson door harley davidson

Als afsluiter nog een plaat van een klassieke Harley Davison motorfiets, gefotografeerd met net zo’n authentieke bestuurder erop. Voor de echte fan!

 

hello man Harley Davidson door harley davidson

Nog meer Harley Davidson op canvas?
Ga naar de website!


Meer uit: De collectie