Haarlem op z’n mooist! Bezoek expositie van Olaf Kramer in De Dakkas

Oh love! Zo mooi zijn de werken van Olaf; sereen en sprookjesachtig, een lust voor het oog. We wisten natuurlijk al dat we zijn werken kunnen bewonderen op zijn Instagram @olafkramer. Het heuglijk feit is nu dat we zijn werken in het echt kunnen zien en wel in De Dakkas.

Haarlem: boegbeeld Soeverein.
De Dakkas is ‘s Haarlems nieuwste en wellicht ook hipste horecagelegenheid. Het is een kas gebouwd op het dak van parkeergarage De Kamp met een fantastisch uitzicht over de stad.

Haarlem: de Bavo en de sneeuw.

Olaf Kramer doet dit jaar voor het eerst mee met De Kunstlijn. De Kunstlijn is in Haarlem een begrip en zij organiseren jaarlijks een grootse expositie van diverse kunstenaars door de gehele stad. Het thema van dit jaar is Omzien naar nu. Olaf exposeert er met ruim twintig foto’s van het prachtige Haarlem. Naar aanleiding van deze expositie heeft Olaf een fotoboek uitgebracht, “Olaf ziet Haarlem”, waarin de tentoongestelde werken en meer Haarlem foto’s zijn opgenomen. Dit fotoboek is verkrijgbaar tijdens de expositie.

Bezoeken kan! De Dakkas De Witstraat 1A, Haarlem.
De expositie is van vrijdag 2 t/m zondag 4 november. Olafs werken zullen er de gehele maand november blijven hangen. Benieuwd naar alle werken? Klik hier om naar de shop van Olaf Kramer te gaan.


Meer uit: Beeldmakers

Werk aan de Muur Magazine #4