Hoera! Werk aan de Muur wint FD Gazellen Award 2016

Elk jaar reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Deze bedrijven hebben de afgelopen drie jaar een minimale omzetgroei gehaald van tenminste 20%. Wij hebben hard gewerkt aan deze groei en zijn vereerd dat we ons een heel jaar lang FD Gazelle mogen noemen.

Uniek

Werk aan de Muur is een webshop met een uniek concept. Onze online galerie is gevuld met uniek beeld van creatieven uit alle disciplines. Inmiddels hebben ruim 7000 beeldmakers hun werk bij ons geplaatst. Hun foto’s, collages, schilderijen en tekeningen printen we op verschillende materialen en in alle formaten. Onze stylisten helpen de consument graag met het uitzoeken van het mooiste werk voor hun muur!

Trots

We zijn er trots op dat we met de inzet, creativiteit en tomeloze energie van het hele team dit resultaat hebben behaald. Werk aan de Muur groeit vanwege de persoonlijke aandacht, het inhoudelijke advies en het leveren van een prachtig en uniek product aan onze klanten. Dit warme bad voor al onze klanten wordt erg gewaardeerd én zorgt voor een blijvende stijging van de omzet. Deze award is hier een duidelijk symbool van.

Droom

Een mooi bedrijf vraagt om een nog mooiere toekomst. Het unieke concept van Werk aan de Muur sluit naadloos aan op de vraag van consumenten naar een uniek en op maat gemaakt kunstwerk. Het is onze droom om onze beeldcollectie nog beter zichtbaar te maken en continue aan te vullen met nieuw en prachtig beeld. Daarnaast willen, naast Nederland, Duitsland en Frankrijk, ook andere landen blij maken met ons! Ons nieuwe motto is dan ook: Werk aan de Muur, wie is er niet blij van geworden! ( maar das een grapje:)


Meer uit: Awards

Werk aan de Muur Magazine #6