ingeborg-herckenrath

De dikke lagen verf van Atelier Paint-Ing

Ingeborg Herckenrath, beter bekend als Atelier Paint-Ing heeft een fijne selectie van prachtige schilderijen in onze collectie. Wat direct opvalt zijn de dikke lagen verf, expressief en kleurrijk aangebracht. Deze dikke lagen verf zorgen voor diepte in het beeld. En de expressieve manier van schilderen laat je telkens nieuwe dingen ontdekken in het schilderij.

Ingeborg werkt onder de naam Atelier Paint-Ing. Ze heeft een constante behoefte aan creëren. Ze maakt expressieve kunst en wil graag vertellen dat iets ook mooi is als het niet volmaakt is. Bekijk haar video om meer te weten te komen over Atelier-paint-Ing.

  1. 10 years!
    van Atelier Paint-Ing

Het 10 jaar werk van Ingeborg

In dit werk laat ik met de contouren van de mens op een expressieve manier de gezamenlijke emotie zien. In dit geval delen de mensen een bewondering voor een mooi schilderij (van Werk aan de Muur).

Ik heb de mensen en het schilderij op het lege canvas geschetst. Kleuren en vormen breng ik intuïtief aan in lagen van acrylverf.

Welke wijze les zou je jezelf 10 jaar geleden gegeven hebben?

Volg je intuïtie en blijf je verwonderen.

  1. I wonder
    van Atelier Paint-Ing

  1. Ibiza mood
    van Atelier Paint-Ing

  1. I know
    van Atelier Paint-Ing

  1. Angie green
    van Atelier Paint-Ing

Ervaringen

Al als elfjarig meisje kreeg Ingeborg teken- en schilderles van een ervaren kunstschilder. “De belangrijkste eerste les was leren kijken. Dit werd de basis voor mijn zoektocht naar compositie en kleurgebruik. Deze creatieve lessen zijn de bodem geworden onder mijn carriere als grafisch ontwerper en vormgever. Sinds een aantal jaar werk ik als fulltime kunstenaar. Dit vind ik het allermooist.”

  1. Summer Feelings
    van Atelier Paint-Ing

  1. Island Moods
    van Atelier Paint-Ing

  1. Party people
    van Atelier Paint-Ing

Over de schilderijen

Op bijna elk schilderij vind je de mens terug. In een groep of als portret. “Ik laat graag door het schilderen van lichaamshoudingen de verbondenheid tussen mensen zien. En in mijn portretten probeer ik door kleurvlakken emoties te verbeelden”.

Uit de community

Zo helpen we je bij het vinden van je droomwerk

Bezoek onze online studio

Bestel een cadeaubon

Schrijf je in voor tips & tricks