Kom bij ons langs op de vt wonen&design beurs!

Nog een paar nachtjes slapen en dan begint de vt wonen&design beurs. Spannend voor ons, want het is de eerste keer dat we op zo’n grote beurs staan! Het lijkt ons erg leuk om kennis met je maken, dus kom van 29 september t/m 4 oktober bij ons langs! We hebben een mooi inspiratie- en bewaarmagazine voor je klaarliggen.

Welke beurs is dat eigenlijk, de vt wonen&design beurs, denk je misschien? Vorige jaren was de naam van de beurs de Woonbeurs Amsterdam. De beurs is het grootste woonevenement van Nederland. In 3 halen in de RAI in Amsterdam zie je het mooiste van het mooiste op woongebied!

Stand ontwerpen, de werken bestellen, .. en vooral een magazine maken. Een magazine? Ja! We kunnen uren vertellen over Werk aan de Muur en de bijzondere verhalen achter de werken en beeldmakers. Maar zoveel tijd is er niet op de beurs. Alle tips, verhalen en (delen van) de collectie hebben we gebundeld in een prachtig glossy magazine. Kom bij ons langs, en neem gratis een magazine mee!

Je hoort het al, de voorbereidingen voor onze stand zijn al enige weken in volle gang! We hebben er erg veel zin in en we hopen je daar te zien.


Kan je helaas niet komen naar de beurs maar toch ons magazine lezen? Stuur mij het magazine digitaal toe
Rond half oktober kan je het magazine in je mailbox verwachten

Aan de muur magazine


Meer uit: Pers

Werk aan de Muur Magazine #4