Gezocht Marketing stagiaires

Werk: Panorama van het Binnen Spaarne in Haarlem van Martin Stevens

We zoeken – nee we kunnen niet wachten op – een enthousiaste Marketing/Communicatie student(e) die houdt van mooi interieur, die goed kan schrijven en meedenkt met creatieve concepten voor onze kanalen. Wil en kan jij vanaf september beginnen? Lees dan snel verder!

Tijdens jouw stage periode ondersteun je de marketingafdeling van Werk aan de Muur / OhMyPrints. Werk aan de Muur / OhMyPrints is het online platform voor mooie en betaalbare kunstwerken en inmiddels actief in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Samen met je marketing collega’s bedenk en voer je toffe marketing campagnes uit voor zowel de offline, als online kanalen.

Wat ga je exact doen? Je gaat ons helpen met het bijhouden van de website, je helpt met het uitwerken van promotiemateriaal voor partners en andere campagnes, het schrijven van nieuwsbrieven, blogs, social media content en als je de skills hebt, mag je los in photoshop en indesign.

Is dit echt iets voor jou? Oftewel heb je interesse in marketing, beeld en wil je in een klein, dynamisch en erg gezellig team werken? Wil jij maandagochtend opstaan met wél zin in een nieuwe week?

Mail dan je CV en motivatie naar jasper@werkaandemuur.nl of bel ons op +31 (0)23 205 22 44


Meer uit: Vacatures

Werk aan de Muur Magazine #4